Sa ne amuzam cu Costi NPM4!


Asa cum va anuntasem in urma cu putin timp, Costi, fostul concurent de la Nora pentru mama 4, si-a facut Vlog si a inregistrat de curand episodul al doilea. Sunteti curiosi sa vedem impreuna cu ce ne mai binedispune Costi de aceasta data?

Ce parere aveti?

3 comentarii la “Sa ne amuzam cu Costi NPM4!”

  1. 3
    Camelia Pirvan Says:

    nu esti cu nimic mai bun ca” Songocu’l “ala de la Caransebes ! Am scapat de tine si ne-ai trimes-o pe ciuma aia de sort’a.

  2. 2
    da Says:

    Comuna Pipirig ? , sa se informeze inainte sa faca un SHOW de geenu

  3. 1
    Nainy Says:

    Cu acest baietel nu am nimic, dar mama lui cea tatica, venita sa se remarce ca o demna sotie de conductor de locomotiva din Turnu Severin, posesoare a unui tupeu demn de Cartea Recordurilor si a unei educatii, mai ales cand manca si intingea cu mana in farfurie… Despre baiat ce sa spun, penibil ca si maica-sa, posesor de halena (gura urat mirositoare), dupa spusele Brandusei. Ce mai…, vrea si el sa reintre cu mama sa, sotie a sotului sau, care “dispune” de bani oricat ar fi necesari pentru a castiga, spunea doamna, si a carui “punga” s-a dezumflat dupa cateva episoade. Lasa-ne Costi, nu te-am ageat nici cand ai fost in concurs, nu te agreez nici acum, imi pare rau! Mamei tale, mancacioasa cu mana, intingatoarea in farfurii, doamna in rest, drum bun in viata, vorba Gabrielei Cristea, curse cat mai multe domnului conductor de locomotiva cu fata ciupita de varsat de vant sau de vantul care ciupeste varsatul, caci daca nu aduce cat mai multi bani, sotia lui, doamna, il devoreaza pur si simplu, cu bube ce tot. Sa intelegem ca bietii astia care au inceput sa misune din nou pe site-uri sunt potentiali concurenti in noul, de tot rasul, show care urmeaza sa urmeze? Daca da, sa va fie-n fizic, antenistilor si sinevizyonistilor, nu va respect!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free