Mireasa pentru fiul meu se apropie de final, un nou sezon va incepe curand!


inscrieri mpfm

Reality-show-ul dumneavoastra indragit se apropie cu pasi repezi de final, dar nu fiti tristi pentru va urma unul nou. Au inceput inscrierile pentru noul sezon Mireasa pentru fiul meu! Pentru a participa sunati la numarul de telefon: 0728.728.913 sau completati formularul disponibil pe: www.mireasapentrufiulmeu.ro !

Pana a pasi intr-o noua aventura alaturi de alti concurenti cu povesti de viata interesante, va invitam sa ramaneti alaturi de noi pentru ca va vom tine in priza cu tot ce se va intampla dupa ce se va trage cortina peste Mireasa pentru fiul meu 1!

Articol realizat de Raluca

8 comentarii la “Mireasa pentru fiul meu se apropie de final, un nou sezon va incepe curand!”

  1. 8
    tutu Says:

    fara Mirela, in noul shou care incepe pr 28 august, ca sa mai aveti ceva telespectatori, racaiti unde nu este cazul, si lasati de izbeliste acolo unde trebuie sa interveniti, nu va pricepeti sau atat puteti gandi.

  2. 7
    tutu Says:

    pacat de acest shou- ca nu isi respecta scopul, toata ziua il discuta pe ADRIAN,dar pe cupluri le lasa in plata domnului, sa nu ii deranjeze, aceasta modelatoare este pusa pe post de TABLOU nu are nici o opinie, ocupativa de CUPLURI si viitorul sezon fara acest prezentator, nu are creier??////

  3. 6
    elena Says:

    mirela ,rascolesti cacatul dupa ce aprins coaja groasa,apoi mananci cu polonicul,inca nu te-ai saturat?sa- ti fie rusine ,esti sub orice critica, a-i picat demult in penibil,pleaca,las-o pe andrada oricum ea modereaza emisiunea
    (I-A LUAT LOCUL LUI CATALIN)
    .Ai spus ca nu citesti mesajele,pacat,ai invata ceva din ele!!!!!!!!!!!!

  4. 5
    mihail Says:

    Mirela esti sefa unui spital de nebuni in care din greseala au nimerit doua persoane care nu au nimic in comun cu acest spital si pe care pur si simplu vrei sa le extermini ca in lagar!Rusine sa-ti fie nesimtit-o!!!!!!!!!

  5. 4
    anonim Says:

    Ce sa-ti spun?!….i-ti amintesti ca esti moderatoarea emisiunii numai cand au ceva de spus Adrian sau Marioara in rest lasi moderarea in voia sortii!!!!!!!!!!!

  6. 3
    anonim Says:

    MIRELA ai inceput sa te tragi de barnet cu mahalagioaicele si ultimii cocalari, ai cazut deja in penibil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sper sa nu fii tu cea care modereaza umatoarea editie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nu esti facuta pentru asa ceva,du-te la cantari,le faci mai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. 2
    elena Says:

    este o afirmatie de prost gust;moderatoarea este o femeie deosebita si mult mai buna profesional decat cealalta

  8. 1
    yoyo. Says:

    Promit ca ma voi uita cu interes dar fara aceasta moderatoare,care pentru voturi ne-a incarcat cu energie negativa pe tot parcursul editiei,nu stie sa fie impartiala asa cum ar fi de bun simt

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free