De 1 si 2 iunie, retraieste cele mai frumoase jocuri ale copilariei alaturi de “Mireasa pentru fiul meu”!


mirela

De 1 iunie, indragitii concurenti ii vor purta pe telespectatori intr-o perioada cand imaginatia, veselia, magia si jocul sunt puse la loc de cinste. Distractia va continua si pe 2 iunie, de la ora 14.00 si de la 17.00, cand cei de acasa vor afla povestiri inedite din copilaria concurentilor “Mireasa pentru fiul meu”.

Cate un membru din familia fiecarui concurent va veni sambata in platoul emisiunii si va prezenta in premiera intamplari, traznai si patanii din copilaria acestuia! Astfel, telespectatorii vor descoperi care era jucaria preferata a Alexandrei, cum arata Adrian la varsta de doi ani, ce secrete ascunde copilaria Andreei, ce talente nebanuite mosteneste Edina, prin ce aventuri a trecut Dragos la gradinita precum si multe alte intamplari captivante, amuzante sau tulburatoare din copilaria celorlalti concurenti. Pe langa ineditele amintiri, familiile vor aduce si jucarii, rochite, pantalonasi, hainute de pionier, biciclete si alte obiecte cu semnificatie aparte in copilaria concurentilor.

Tot la Gala Saptamanii, telespectatorii vor cunoaste copiii concurentilor care au participat in sezoanele anterioare la “Mireasa pentru fiul meu”! Pana in prezent, patru cupluri formate in cadrul competitiei au devenit parinti, iar cei de acasa ii vor descoperi pe cei patru micuti.

Vezi ce alte surprize au mai fost pregatite de 1 si 2 iunie, urmarind “Mireasa pentru fiul meu“!

3 comentarii la “De 1 si 2 iunie, retraieste cele mai frumoase jocuri ale copilariei alaturi de “Mireasa pentru fiul meu”!”

  1. 3
    felicia Says:

    doamna mirela nu ascultati si nu dati atentie rautatilor unora ,in privinta concurentilor eu am o parere strict a mea ,luind in considerare titlu emisiuni eu cred ca ar trebui sa intre in finala doar cei care au cuplu si atat.nu vad rostul celor fara pereche acolo ,sincer.si nu mai dati voie acelui adrian care jigneste,ligneste si iar jigneste.

  2. 2
    Elena Says:

    Nu va mai bateti capul,ptr,ca madam Vaida face tot ce vrea,zice ca e impartiala,so creada ea,,se vede pe fata ca are favoriti,,,,cocalarii sant pe primul loc,dupa Andrada,botoasa si tafnoasa,,e,t,c,,,Mare pacat ca aceasta emisiune sa transformat,in ,,CIRC<<toti zic ca Adrian sa plece,,,de ce?el este singurul fara cuplu,,,,cica unii zic ,,,vai ce aveti cu moderatoarea,,da nu se vede ca ea face tot circul,,,eu nu ma mai uit,ptr,ca deja,acest swou,a intrecut limita bunului simt,,fata de telespectatori

  3. 1
    BOGDAN Says:

    MIRELA nu ti-a fost rusine sa-i propui Marioarei sa modereze in locul tau?De ce nu i-ai propus Andradei care oricum a moderat toate emisiunile de cand a intrat in competitie.Rusine te-ai aliat cu asa o destrabalata si ai scapat emisiunea complet de sub control,demisioneaza ,deja ai picat in penibil

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free