Batalie stransa intre Alexandra si Dragos si Andreea si Adrian. Aflati la Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu de sambata ce pereche va castiga!


scenete-mireasa-pentru-fiul-meu

Sambata aceasta, la “Mireasa pentru fiul meu”, telespectatorii vor descoperi care este perechea castigatoare in competitia celor mai frumoase povesti de dragoste interpretate de catre concurenti saptamana trecuta. Pana in momentul de fata, batalia stransa se da intre doua perechi: Alexandra si Dragos care au interpretat povestea de dragoste dintre Mihai Eminescu si Veronica Micle si Andreea cu Adrian – Josephine si Napoleon. Vezi o editie de gala plina de emotie, sambata, de la ora 14.00 si de la ora 17.00 la “Mireasa pentru fiul meu”!

Pentru a vota perechea favorita, telespectatorii au avut la dispozitie o saptamana, timp in care si-au exprimat optiunea atat pe site-ul www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro, cat si pe pagina de Facebook a emisiunii. In editia de gala de sambata aceasta, clasamentul intocmit de catre mame saptamana trecuta va fi cumulat cu cele doua clasamente intocmite de catre telespectatori pe site si pe Facebook, realizandu-se un clasament final. Perechea situata pe cea mai inalta pozitie va pleca intr-un sejur de neuitat in tara din care isi are originea povestea de dragoste interpretata.

Astfel, daca vor castiga Andrada si Imre – Penelopa si Ulise, cei doi vor merge la Atena, Monica si Ionut – Julieta si Romeo, la Roma, Alexandra si Dragos – Veronica Micle si Mihai Eminescu, la Viena, Andreea si Adrian – Josephine si Napoleon, la Paris, iar Edina si Octavian – Isolda si Tristan, la Londra. Pana in momentul de fata, batalia stransa se da intre doua perechi: Alexandra si Dragos si Andreea cu Adrian.

Tot in aceasta editie de gala, telespectatorii vor descoperi ce dezbateri au avut loc pe tema scenetelor, a voturilor primite din partea mamelor, dar si a interpretarii. Se pare ca pregatirile pentru scenete au produs neasteptate rasturnari de situatie in randul relatiilor dintre concurenti. Astfel, in timp ce unii dintre ei s-au apropiat mai mult (Andrada si Imre), altii au dat curs unei adevarate lupte a orgoliilor (Andreea si Adrian), iar altii au ajuns chiar pana la despartire (Monica si Ionut). Ramane de vazut ce alte evenimente neprevazute au mai aparut acum, pe ultima suta de metri, inainte de aflarea perechii invingatoare. Lupta este stransa, concurentii sperand cu sufletul la gura sa castige un sejur romantic, de neuitat intr-una din marile capitale ale Europei.

Si ieri cele doua editii “Mireasa pentru fiul meu” s-au mentinut pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor la nivelul targeturilor all urban, 15-54 urban si 18+ urban.

Astfel, editia de dimineata “Mireasa pentru fiul meu” s-a impus lider de piata cu 2,3 procente rating si 15 % share la nivelul targetului all urban, cel de-al doilea loc in clasament fiind ocupat de Antena 3 cu 1,2 % rating si 8,2 % share. Emisiunea a fost lider de piata si in cel de-al doilea interval de difuzare, 13:59-16:00, inregistrand la nivelul targetului all urban un rating de 3,1 % si 15,8 % share, in vreme ce Pro TV obtinea doar 1,6 % rating si 8,3 % cota de piata.

Sursa: a1.ro

14 comentarii la “Batalie stransa intre Alexandra si Dragos si Andreea si Adrian. Aflati la Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu de sambata ce pereche va castiga!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    Nain\\\\\\\\\Nainy\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Says:

    Eu cred ca organizatorii au amanat deznodamantul referitor la castigatorii vacantei, intrucat s-au gandit ca este batator la ochi sa-i desemneze din prima pe milogii de Dragos/Alexandra, dar viitorul va demonstra ca jocurile au fost facute inca de cand s-au jucat scenetele, iar noi, sustinatorii lui Adrian, votam degeaba. Nu m-ar mira ca, pentru mai multa credibilitate, sa nu-i vedem desemnati de catre aceeasi organizatori, ca si castigatori pe obraznica, cu maini scurte, de Andrada si pe “Limbre” (ii vine porecla manusa!!!!)

  2. 13
    Nain\\\\\\\\\Nainy\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Says:

    Rectific, cu doi “e”, dar atat ma enervez cand vad atatea greseli de ortografie incat….

  3. 12
    Nain\\\\\\\\\Nainy\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Says:

    mai popadana, ca sa nu-ti zic popandau, Andreea se scrie cu 2 “i”, nu cu unul, deci nu Andrea, ci Andreea. Ai inteles, isteato?

  4. 11
    MARIA.T Says:

    NE BUCURAM CA NU ATI INCEPUT IAR EMISIUNEA CU ADRIAN PENTRU ATI INTRECUT ORI CE MASURA NEAM SATURAT CIT LATI TRAS LA RASPUNDERE CHIAR SI CU CASATORIA LUI DE-SI CHIAR NU IERA CAZUL.DE CE OARE NU IL TRAGETI LA RASPUNDERE SI PE DRAGOS CARE A IEST DIN SOU SI SIA FACUT TEMELE SI A INTRAT DIN NOU CA SA ARUNCE CU NOROI IN ADRIAN SI MAMA LUI RUSINE .LEILOR VOTATI ADRIAN PT CA REZULTATELE SINT FOARTE STRINSE.UN GRUP DE FANI DIN SPANIA LLEIDA.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free