Declaratia de dragoste pe care Alexandra i-a facut-o lui Dragos


alexandra-dragos-mireasa-pentru-fiul-meu

Zilele trecute Alexandra, concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, i-a facut o declaratie de dragoste inedita iubitului ei, Dragos. Aceasta i-a trimis o poezie cu un mesaj frumos de dragoste, care suna in felul urmator:

“Ce frumos, chiar minunat
E sa daruiesti si sa primesti iubire
Caci langa tine am invatat
Sa ma hranesc cu fericire!

Imi umpli inima mereu
Si ma-ntelegi dintr-o privire
Esti prezent in gandul meu,
In suflet si in simtire..

Caci langa tine tot ce-i greu
Pare mai usor si simplu
Si atunci cand sunt cu tine eu
Parca sta in loc tot timpul!

Te iubesc!”

7 comentarii la “Declaratia de dragoste pe care Alexandra i-a facut-o lui Dragos”

  1. 7
    Marilen Says:

    Artisticarie, nimic altceva, cum vor da de realitatea de afara, gata. Daca s-ar iubi, nu i-ar interesa atita viata lui Adrian, ca slava Domnului, el a spus numai cuvinte de lauda la adresa Alexandrei, si cu tote astea, ea i-l ataca in permanenta, incercind sa se victimizeze, stiind ca are mai multa credibilitate la public. Cine are cap vede, realitatea.

  2. 6
    silvia marghita Says:

    santeti simpatici,nu santeti favoritii mei din cauza lu mama lu dragos nu recunoaste niciodata ce vb e o prefacuta de nota 0 nu va votez ,preferatii mei sant andreea si adrian care merita toate voturile.

  3. 5
    merry Says:

    Cei doi daca se iubesc asa mult , de ce tot comenteaza la adresa celorlalti ca sunt votati , ca vor banii, cum ei vor banii altii de ce sa plece cu mana goala . Rautacioasa de Alexandra vrea doar banii si dragos la fel sunt prefacuti .

  4. 4
    maria Says:

    SUNTETI CEI MAI FRUMOSI DIN CASA DRAGOS SI ALEXANDRA DRAGOS A AVUT MULTE AVENTURI ASA A ZIS SI OAMENII E AIA VA CONDAMNA NU ARE INCREDERE IN EL ZICE CA TE VA LASA SAU CA TE VA INSELA ,MULTA LUME CARE SI-AU TRAIT VIATA LA MAXIM S-AU SCHIMBAT SI S-AU LINISTIT .

  5. 3
    gabriel Says:

    naivo,unul mai incult ca el nu ai gasit?????????un papuc de piele cu petec de pasla,asta sunteti voi doi!!!!!!!!!!

  6. 2
    Monica (Pitesti) Says:

    Da. O poezie frumoasa, fata are talent. Ar fi pacat pentru ea sa sufere mai tarziu !

  7. 1
    nina Says:

    E frumos! Şi pare că Alexandra chiar este îndrăgostită deja de Dragosi, nemaiavînd pe nimeni în casă. Dar nu este clar un lucru: Dragoşi o iubeşte pe Alexandra ori doar îi face inima rea lui Adrian, tot repetînd că acesta este gelos pe el? Aşa pare cel puţin din emisiunile în direct.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free