Astazi, “Mireasa pentru fiul meu” aduce mari povesti de dragoste din istoria Europei!


editie-9-mai-mpfmConcurentii vor deveni Veronica Micle si Mihai Eminescu, Julieta si Romeo, Josephine si Napoleon I, Penelopa si Ulise, Isolda si Tristan!

Pe 9 mai, doar la “Mireasa pentru fiul meu”, cele mai impresionante povesti de dragoste din istoria Europei prind viata! In aceasta zi speciala , alaturi de indragitii concurenti, telespectatorii vor calatori in timp si spatiu pentru a retrai cele mai emotionante istorii de iubire. Astazi, de la ora 14.00, vezi un spectacol cu mult suflet la “Mireasa pentru fiul meu”!

Costume de senzatie, emotie si povesti cu adevarat memorabile, aceasta este, pe scurt, surpriza pe care concurentii au pregatit-o pentru cei de acasa de “Ziua Europei”. Cele cinci perechi de concurenti vor interpreta cate o scena din istoria sau mitologia Europei, devenind protagonisti ai unor povesti de dragoste spectaculoase. Astfel, Alexandra si Dragos vor fi Veronica Micle si Mihai Eminescu, Monica si Ionut – Julieta si Romeo, Edina si Octavian – Isolda si Tristan, Andreea si Adrian – Josephine si Napoleon I, Andrada si Imre – Penelopa si Ulise.

Vezi cum s-au descurcat si ce alte surprize au mai pregatit indragitii concurenti astazi, de la ora 14.00, la “Mireasa pentru fiul meu”.

Sursa: a1.ro

13 comentarii la “Astazi, “Mireasa pentru fiul meu” aduce mari povesti de dragoste din istoria Europei!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    gabriel Says:

    incercati sa faceti un cuplu,fie el chiar si din complezenta,cine stie……………..amandoi sunteti frumosi si inteligenti………

  2. 12
    Admin Says:

    de maine se da drumul la votare

  3. 11
    Tilda Says:

    Se voteaza pe fb. site oficial mpfm.Cum? Asa cum ne-a dezvaluit nea Cornel, cum ca el stie(oare de unde) ca se fac conturi fake .
    Ce sa facem. Adrian si Andeea au sanse ,daca nu pe locul unu(unde se afla Dragos si Alexandra), atunci pe locul doi sigur. Diferenta nu e mare: Adrian & Andreea au (acuma) 2672 like-uri, iar Dragos & Alexandra 2875 like-uri. Pana maine ….vedem.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free