Pamflet pentru Niculina


niculina

O fana pe nume Otilia/Magda ne-a trimis o poezie pamflet dedicata noii concurente de la Mireasa pentru fiul meu, doamna Niculina, mama lui Ionut. Avand in vedere ca totul este un pamflet, va rog sa-l tratati ca atare.

Sunt Niculina din Ocnita,
Si eu…prietena cu Gabita,
Am venit din Grecia,
Sa nu dispara specia.
Noi, de la Gura Ocnitei,
Suntem tate, nu domnite!
De tanara m-a…mancat,
Si-n Grecia am plecat.
Am lasat copiii in voia lor
In grija satenilor.
Ce se stie.. ca eu sunt mama,
Dar cine mai stie, cine-i tata?
Asa ca fiecare barbat din sat
Sa aiba grija de a ”lui baiat”!
Mi-am adus aminte acum de ei,
Ca e rost de koroklei!

Doamne, ce m-am minunat!
Cand Monica l-a carat
Pe Ionut in spate pe munte,
Fata asta n-are minte!
Ia sa o pun sa ma care si pe mine,
Ca altfel…mana pe Ionel nu pune!
O ! Mi-e frica de cutitara
Intai in spate ne cara,
Dupa aia ne transeaza,
Cu barda ne feliaza.
Io zic sa ma pun bine cu Monica,
Pan’se incheie competitia,
Dupa aia banii vreau,
Un pumn in gura ii dau!
Stiu si eu sa bat bine,
Ionel seamana cu mine,
[Cin'se aseamana se aduna]

Banii in cont sa-i vedem,
Si in Grecia plecam,
Pe Ionut din nou il abandonez,
Mai am vreo zece barbati sa-i ”testez”
Si apoi gata…plec in alta tara,
O iau de la capat…ca si cum ar fi prima oara!

Ce bine a mai fost MPFM…..

34 comentarii la “Pamflet pentru Niculina”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    otilia/magda Says:

    Ane,eu stiu ce inseamna pamflet ,dar tu nu stii gramatica,draga!O femeie care pleaca si isi paraseste copii,pt un alt barbat,cum se cheama?Ia spune tu/!Singur ,Ionut a spus ca i-a crescut tata,mama unde era?In aceasta situatie,intuim ce fel de femeie este d-na Niculina.!Eu am infierat aspecte negative la adresa Niculinei.In pamfletele noastre[,vorbesc si in numele tuturor care compun pamflete],ii ”lovim” cu expresii folosite de ei in concurs,dar si cu diverse atitudini.Vezi ,ca tot asa gresit scrii”imi”,incorect este”ami”.AI INTELES ?Nu te cred ,ca nu esti din familia lor.!Ignora-ne!

  2. 19
    ane Says:

    Otilia,daca tot sustii ca ce scrii tu este”PAMFLET”eu ati sugerez sa vezi definitia PAMFLETULUI.nici macar nu folosesti fragmente din emisiuni,pt ca in emisiune nu s-a zis niciodata ca mama lui Ionut ar fi facut copii cu oricare dintre sateni,nici ca “atestat zeci de barbati”e.t.c.Nu am favoriti in emisiune,iar ruda nici vorba,in schimb sunt om(femeie),iar “a fi om e lucru mare…………………….”

  3. 18
    Monica (Pitesti) Says:

    Pentru Bacau: chiar daca nu-ti place Adrian, din pacate, iti reprezinta orasul, tinutul. Din spirit de solidaritate cu el, nu ar trebui sa faci asemenea comentarii! Stii de ce? Antifanii lui Adrian, acum va caracterizeaza pe amandoi, pe tine anonimule, care nu ai decenta sa-ti dai un nume, sa zicem Ion, si pe el ca si concurent, cu aceleasi resentimente. Iti convine?! Poate ca suferi cand citesti, nu?

  4. 17
    Nuty Says:

    Eu nu inteleg de ce va certati pe tema pamfletelor,ANE,toti avem dreptul sa scriem pamflete la adresa unor persoane,poti si tu,scrie si prin pamfletele tale poti s/o contrazici pe Otilia, nu cred ca s/ar supara, fiecare are punctul lui de vedere,ne mai amuzam si noi,ce sa facem,daca ne place,ne place,daca nu ,nu citim si gata. Daca nu/ti plac jignirile la adresa unor persoane din concurs, te rog frumos spune/ne si noua ,ce parere ai despre comentariul de mai jos al lui …..BACAU…….spune tu,ca eu apreciez parerea tuturor,chiar si al lui……BACAU….e parerea lui sau ei, trebuie respecata si atat,,multumesc si astept un raspuns civilizat, o zi buna.

  5. 16
    otilia/magda Says:

    Ane,in pamfletele mele,se regasesc multe din vorbele lor,din afirmatiile concurentilor,dar se vede ca nu urmaresti emisiunea!Daca esti din familia lor te inteleg,daca nu,te rog sa ne ignori,Da?

  6. 15
    ane Says:

    monica,ma bucur ca pot conversa cu cineva care nu arunca usor cu jigniri si ca asi asuma greseala,dar ce am vrut eu in primul coment este ca nu avem dreptul sa scriem”pamflet”la adresa unei persoane pe care nu o cunosti si sa-i arunci cuvinte mai mult sau mai putin cuviincioase.crezi ca cea care a scris acest asa zis “pamflet”,poate arunca prima piatra?

  7. 14
    manuela pitesti Says:

    bine punctat bravoo ,felicitari si tine o tot asa ,vrem mai multe pamflete te roog fa o cum numai tu stii sa le zici ,bravoo.

  8. 13
    Sonia Says:

    moni nu mai sta de explicatii scrie-ne ca le zici bine, voi toate scrieti frumos fetelor, lasa sa zica ce vor sa zica daca le e necaz.

  9. 12
    Monica (Pitesti) Says:

    Pentru Diana: As dori sa te intreb, esti cumva fosta concurenta?
    De unde stii tu cu adevarat cine pe cine sustine, cine pe cine voteaza?
    Nu ti se pare ca exagerezi putin?

  10. 11
    Monica (Pitesti) Says:

    Pentru ane: da, scriu foarte repede, recunosc faptul ca nu verific niciodata inainte de postare din lipsa de timp; nu am facut decat sa-ti explic faptul ca niciuna nu putem arunca piatra cu adevarat !!! Sper ca m-am facut inteleasa.

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free