CNA vrea sa trimita Mireasa pentru fiul meu dupa ora 23.00 din cauza limbajului


372587-mireasa-pentru-fiul-
Consiliul Naţional al Audiovizualului
vrea să trimită emisiunea Mireasă pentru fiul meu, reality-show-ul difuzat de Antena1, din cauza limbajului şi violenţei dintre participanţi, după ora 23.00.

În şedinţă nu a fost supusă la vot o astfel de propunere, au fost doar nişte discuţii.

Consiliul a sancţionat ieri postul Antena1 cu 10.000 de lei pentru limbajul neadecvat al participanţilor în competiţie.

CNA a primit peste 34 de reclamaţii cu privire la această emisiune. Consiliul a monitorizat ediţiile din 15,17 şi 23 decembrie 2011, 16 şi 25 ianuarie 2012, 3, 16, 25 şi 29 februarie 2012 şi 14 şi 15 martie 2012.

Sursa: Pagina de Media

15 comentarii la “CNA vrea sa trimita Mireasa pentru fiul meu dupa ora 23.00 din cauza limbajului”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 15
    georgiana Says:

    lorena capul sus esti ce a mai tare!!!!o sa fii si mai puternica acum ca au venit fete noi in competitie care o sa fie alaturi de tine o sa fii si mai puternica …cornelia si andreea sunteti insuportabileeeeee!!!! va pup cosmin cristina flori emilia razvan si elena:****

  2. 14
    ionela Says:

    Cornelia daca pe Dragos l-ar fi urmarit o fata din casa sau l-ar fi placut cu siguranta observai asta…Fapt ce dovedeste ca nu-l iubesti pe Dragos..Esti falsa nu copilaroasa..Nu il iubesti…Cat despre ceilati Andreea-Alin sunteti preferatii mei mult succes voua si celorlalti din casa!!!

  3. 13
    sechel florina Says:

    doamna emilia sunteti foarte rea,cristina nu o mai baga in seama p doamna emilia.cosmin nu t lua dupa mama ta

  4. 12
    roxana denisa Says:

    imi plac toti concurenti dar eu prefer cuplul Cristina-Cosmin. nu cred ca Maricel o iubeste atat de mult pe Lorena pe cat zice. Florentina nu mai plange , esti prea sensibila. Nu imi vine sa cred ca Razvan o place pe Madalina. Va pup pe toti concurenti! Succes!

  5. 11
    karin Says:

    va rog frumos sa faca cineva ceva in privinta limbajului lui maricel nu este posibil ca nimeni din staf sa-i atraga atentia se mai uita si copii la emisiune rusine .acest baiat este violent verbal si fizic rog mult de tot sa se ia masuri

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free