“Ma bucur ca mai zambiti” – poezie pamflet


In continuare voi posta o noua poezie pamflet scrisa de Unteanu Cami si postata pe o retea de socializare cunoscuta. Poezia este un pamflet si trebuie tratata ca atare.

Ma bucur ca mai zambiti catalin
Ca si-asa suntem “hraniti”
Doar cu vesti rele , nebune
Adunate de la lume
Si numai asta papam
Asta ne da , asta luam .
Numai furtuni violente

Cazaturi si accidente
Si multi prosti care te fac
Sa-i impusti pe toti: pac , pac !
Dar aici e “vantu’ lin
Adie usor , putin
E asa mereu senin
Si imi place sa mai vin
Sa-l sustin pe Catalin !

13 comentarii la ““Ma bucur ca mai zambiti” – poezie pamflet”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    alia Says:

    ADMIR SI ADOR OAMENII CRESCUTI PE PROPRIILE PICIOARE SI INVATATI CU GREUL VIETII ESTE O PILDA SI AS VREA CU TOTI CHIAR A O INVATA SI POATE CHIAR A REFLECTA IAR CATALIN SI-A INSUIT CHIAR VIATA GREA SI ATUNCI TRECIND PRIN VIATA SA CE L-A INDEMNAT A INVATA SI FOARTE MULT A STUDIA PE PROPRIA INTELIGENTA SI PUTEREA SA SI TRANSPIRIND A DEMONSTRAT CA DACA VIATA ESTE GREA TU POTI PASI CU DRAG IN EA C-A MERITAT CE A STUDIAT CE A INVATAT SI PSIHOLOGUL STAGIAR PRIN FAPTA SA VA DEMONSTRA CA BANII CE NU I-A AVUT LA INRAIT ATIT DE MULT SI A INVATAT LA STAT COPII NU LA CU BANII MAMELOR SAU TATILOR SI VAI CE MULT AU STUDIAT SI CITE DIPLOME AU LUAT PE BANII LOR ASA CA DRAGII MEI COPII LUATI EXEMPLU CEL MAI BUN SI ACELA ESTE CATALIN MOVILEANU- INTELIGENT DEMN DE APRECIAT UN EXEMPLU CE AR TREBUI URMAT -APRECIEZ PERSOANA LUI SI TOATA RAUTATEA LUI DE A MUNCI A INVATA SI A DA UN BUN EXEMPLU DE URMAT SI ALTORA DE ACEEA EU INTELIGENTA SA O VOI SUSTINE SI OI VOTA CA MERITA CU PRISOSINTA -FELICITARII SI REUSITA-VOTEZ INTELIGENTA CATALIN MOVILEANU

  2. 9
    nick Says:

    dar,totusi cea mai tare e balada lui nea costel!

  3. 8
    nick Says:

    bravo,cami,astia sar pe tine si latra ca aia din politica,lasa-i sa-l pupe-n fund pe adrian,sa altceva nu stiu!

  4. 7
    LORA Says:

    Afara cu LATRAUL asta penibil ,afara cu el trebuie internat de urgenta la nr 9 nu vedeti cum scoate bale la gura de atata nebunieee …

  5. 6
    diana Says:

    Sa inteleg ca instigi la violenta?Doar atat poti?”Si multi prosti care te fac
    Sa-i impusti pe toti: pac , pac !”Poti sa spui cine sunt prostii?

  6. 5
    Paula Says:

    Pentru pamfletar…PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care scriitorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. pamphlet.
    Sursa: DEX ‘98 . Sper ca ai inteles ca ce ai scris tu ,e oda.Catalin, insusi e un pamflet,si il tratam ca atare.Nu subestima cititorii,cei mai multi dintre noi.ne bazam pe ceva, nu pe vorbe goale si fara rost.Mai ai o varianta: poti sa-i ridici si o statuie, dar mai bine te-ai informa inainte, cum se face cimentul!

  7. 4
    gety60 Says:

    Haha ,hai sa radem …….. ma lasi…. cu pamfletul tau cu tot . Ia te uita ce fata de ciocanitoare woodi are KAKA .Baiiiiii psihopatule ramai la munte ptr totdeauna bai piseceosule si tu si sconcsul de Maria ca-i urata ca maimuta .

  8. 3
    mikela Says:

    CE PAN*RAMA DE POEZIE PAMFLETA TRIMITETI ACASA PSIHOLOGUL SI PE CIOARA DE MASA

  9. 2
    mikela Says:

    CE PAN*RAMA DE POEZIE PAMFLETA TRIMITETI ACASA PSIHOLOGUL SI PE CIOARA DE MASA

  10. 1
    Tilda Says:

    Hmmm….ce pamflet “finut”.
    Oare de ce nu-mi vine sa rad????
    Ceva mai haios despre Catalin nu este??? Sigur ca nu . Poezii pamflete sunt scrise de fanii lui Catalin , cu scopul de “a ataca si denigra ” pe Fam Pricop.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free