Doamna Marioara – Mama Saptamanii (18.02.2012)


marioaraLa Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 18 februarie 2012, dupa trei saptamani consecutive in care doamna Gabriela a iesit Mama Saptamanii, de data aceasta situatia s-a schimbat iar mama de pe locul al doilea, si anume doamna Marioara a urcat in topul preferintelor, fiind aleasa Mama Saptamanii cu un procent de 35,8% din voturile celor de acasa.

Doamna Marioara le-a nominalizat spre eliminare pe Monica si pe Alexandra. Niciuna dintre fetele nominalizate nu au parasit competitia, ambele fiind protejate de public.

Ce parere aveti de faptul ca saptamana aceasta doamna Marioara a ocupat locul I, fiind desemnata Mama Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

6 comentarii la “Doamna Marioara – Mama Saptamanii (18.02.2012)”

  1. 6
    Denisa Says:

    D-na Marioara va sustin din tot sufletul si va iubesc sa fiti puternici pana la sfarsit.
    VA ADOR!!!

  2. 5
    elna Says:

    Au facut front comun toti cu Catalin retardatul si frustatul ei nu au vazut celelalte emisiuni ca cei huliti sunt sustinuti de afara,amintiti-va de Alina si Ionut .Nu am nici o preferinta nici Adrian nu e usa de biserica dar are vorba mai blajina mai nou sa trezit si Daniela sa tina cu Catalin cel care ia dat flit si Imre care se crede cel mai intrptatit sa cistige auzi la el datimi puterea voastra sa vorbesc numai eu si in emisiune sa nu mai recunoasca ce a zis rusine.Si cu nominalizarile nu mi se pare corect daca e dreptul lor sa voteze de ce mai sunt trasi de ureche dupa si mai mult Marioara si Adrian acum si Aurelia ceilalti cu gura mare nu comentez ,asa am vrut si gata ,daca Mirela ar face la fel cu toti ar fi mult mai apreciata de noi telespectatorii

  3. 4
    Brindusa Says:

    D-na Marioara este favorita mea ,alaturi de Adrian.Pentru mine,dansa a fost totdeauna mama saptamanii,are sufletul curat,mi-ar fi placut sa o cunosc personal,as fi vrut s-o am ca o sora mai mare.Pacat ca Mirela B.Vaida s-a dat de partea fam. Movileanu si a stricat toata emisiunea.As fi vrut sa vad editia asta cu Gabriela Cristea la carma,nu l-ar fi lasat pe Catalin s-o calce in picioare.Ma bucur ca Adrian a primit o educatie aleasa,ca reuseste usor sa-si dea seama cu ce fel de oameni are de-a face,de ex. ce repede a mirosit-o pe Monica cum ca-i f.f.falsa.Le doresc sanatate,multa rabdare si putere,iar Adrian sa-si implineasca visul de a gasi jumatatea sufletului sau.

  4. 3
    MARIA Says:

    MULTA SANATATE SI PUTERE SA TREACA PESTE ACEST VIS URIT DIN VIATA LOR, ACEASTA EMISIUNE DE SCANDAL! DOAMNE AJUTA, PE ADRIAN SI MARIOARA!

  5. 2
    otilia/magda Says:

    O adevarata doamna.Bravo ,Raluca esti singura care ai spus, ca Adrian are f multi fani.Sa ai noroc in viata.D -na Marioara ,sa va ajute d-zeu,sa castigati macar banii acumulati pana acuma.

  6. 1
    Tilda Says:

    BRAVO EI. ARE CREDINTA ,SI O AJUTA SA TREACA PESTE ATACURILE HIENELOR. SINGURA MAMA CARE MERITA , ARE UN SUFLET BUN SI CURAT…..CAM TIRZIU DAR A REALIZAT IN SFIRSIT CA ESTE INTR-UN CONCURS . EA ESTE ATACATA DIN TOATE PARTI, RABDA,IARTA DA PINA CAND….LUPTA CINSTIT .FELICITARI!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free