Alexandra, din nou Mireasa saptamanii (04.02.2012)


alexandra-mireasa-saptamanii-mpfmIn Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 4 februarie 2012, Alexandra a iesit, la fel ca si saptamana trecuta, Mireasa Saptamanii cu un procent de 39%.

Pe locul al doilea in preferintele publicului s-a situat Andreea, cu 15,5% din voturi, pe locul al treilea Diana cu 14,2%, iar pe ultimul loc in preferintele celor de acasa a fost Edina cu un procent de doar 8,2% din voturi.

Toate cele 4 fete clasate in preferintele telespectatorilor au fost nominalizate spre eliminare, si in acelasi timp salvate de voturile celor de acasa.

Fata de saptamana trecuta, din clasamentul fetelor protejate a disparut Raluca, careia i-a luat locul Diana.

Ce parere aveti de clasamentul din aceasta saptamana in ceea ce priveste cele patru fete protejate?

Articol realizat de Raluca Neagu

13 comentarii la “Alexandra, din nou Mireasa saptamanii (04.02.2012)”

  1. 1
    DOINA Says:

    Am admirat-o pana a facut cuplu cu DragosCand am vazut ca a facut cuplu cu acest badaran care dracuieste,care face zdrente pe fete si le ameninta ca le da o flegma in ochi ,oricare ar fi ele,mi-am dat seama ca Alexandra nu este ceea ce pare.S-ar putea sa-i vina si ei randul ca Dagos sa-i dea o flegma

  2. 2
    merri Says:

    Din toate fetele de pe podium la eliminari Alexandra era cea mai URATA nu stiu ce vad baietii la ea. Coafura era urata, machiajul , nu stiu dar arata batrana .

  3. 3
    oana Says:

    SA STITI CA NU SUNT DEACORD CU CLASAMENTUL
    A FOST FACATURA DE CE NU A ESIT MARIEA MAMA SAPTAMANI CA EU AM UN GRUP FFF MARE CARE AM VOTATO
    PRIN SMS EU NU MAI CRED VOTURILE SUNT FACATURA PACAT CA NE CHELTUIM BANI DEGEABA NU ESTE CORECT EU UNA SUNT FF SUPARATA

  4. 4
    Igne Says:

    I—Este greu să o înțeleg pe Alexandra. Că a venit doar pentru banii din finală, este clar. Dar că pentru acei banii aceștia este în stare de orice compromis, asta nu mai înțeleg. Doamna psiholog îi explica lui Dragoș că este mai greu să facă cuplu cu o fată genul „intelectual”, pentru că un asemenea cuplu nu ar rezista timpului, datorită diferențelor de viziune, de idealuri, de principii. Nu mi-am imaginat-o niciodată pe Alexandra, o fată care a terminat o facultate, care știe să se poarte, să vorbească, să facă cuplu cu un tânăr care nu și-a teminat liceul, care nu are nicio calificare și a cărui ofertă pentru viața în doi este foarte limitată. Mai mult, pentru că acesta nu are mare lucru în cap și-a mobilat cu generozitate corpul. Doar atât. Departe de mine gândul de a jigni pe aceia care nu au studii superioare. Am cunoscut oameni de o inteligență rară, autodidacți, pe care viața i-a împiedicat să termine mai multe clase. Era suficient să-i auzi vorbind, ca să-ți dai seama de valoarea lor. Acesta nu este cazul lui Dragoș. Din discuțiile care au avut loc în casă i s-a conturat profilul unui tânăr impulsiv, mincinos, căruia i-a cam plăcut să-și completeze recuzita (vezi discuțiile de la început legate de dispariția costumului lui Victor și mai târziu de dispariția unor lucruri de la Robert). De fiecare dată a avut noroc cu mama sa, de diversiunea zgomotoasă a acesteia de a deturna atenția spre alte subiecte, urmată de indignarea lor la fel de zgomotoasă, prin care au încercat să mascheze totul.
    Să ai finețea Alexandrei și să accepți lângă tine un bădăran, care se exprimă la adresa unei fete cu expresii ca: „am să-i trag o flegmă între ochi”, “este o proastă”, „zdreanța aia”, etc., deja este prea mult. Pentru mine Alexandra este dezamăgirea acestui sezon. Păcat!
    II—Un alt lucru care vine și mi se confirmă prin această emisiune: cu cât o „doamnă” a fost mai zburdalnică la tinerețe, cu atât face mai mult pe evlavioasa la bătrânețe. Este cazul doamnei Maria.
    Aceasta a făcut doi copii din flori. Nu a fost căsătorită nicio dată. Pe fată a conceput-o pe la 30 de ani și pe Cătălin la vârsta de 41 de ani, pe fiecare dintre ei cu un alt bărbat. Pentru generația doamnei Maria, femei ca dunmeaei erau aspru privite de societate. Astăzi s-au mai schimbat lucrurile. Totuși, și atunci ca și astăzi este o mare răspundere să aduci pe lume niște copii, pe care din start îi lipsești de prezența, ajutorul și dragostea unui tată. Bineînțeles că aceasta este problema doamnei Maria. Totuși, mi se pare jenant, ca în atare situație să te crezi Maria Magdalena.
    Această situație de viață explică ura lui Cătălin pentru Adrian, care fără să-și dea seama, la începutul emisiunii l-a jignit pe Cătălin în legătură cu tatăl său (care tată?).
    III—Monica nu a venit în casă pentru Adrian. Acesta a fost doar pretextul pentru a intra în competiție. Când îți pasă de cineva, îl simpatizezi sau îl placi, nu îl critici în fața națiunii și nu încerci “să-i faci bine”, când nu este cazul.
    IV—Situația cu calendarul ortodox este cireașa de pe tort. Că acesta a fost „carnețelul de confidențe“ al celor două doamne, este evident. Că celor două doamne și băieților lor le cam place să bârfească, este clar. Că nu-l simpatizează pe Cătălin, este de asemenea evident. Că nu le dă mâna să o facă pe față, se știe de ce. Cătălin este un concurent puternic, cu o mare susținere la public. În acest caz sunt două lucruri de condamnat : pe de-o parte suportul pe care și-au făcut confidențele cele două doamne, ceea ce demonstrează că acestea sunt cam certate cu cele sfinte și cea de-al doilea lucru, ușurința cu care au lăsat de înțeles că acest calendar a trecut prin mai multe mâni, chipurile, oricine din casă putând scrie în el. Acest lucru sugerează pe lângă lașitate și lipsa de caracter evidentă a protagoniștilor.
    Cătălin a preferat să nu reacționeze, pentru că cele scrise acolo, nu-l onorează.

  5. 5
    sonia Says:

    Simpatica Alexandra, din pacate nu este indragostita de Dragos si nici nu va fi!
    Diferenta intre ei este foarte mare: ea o fata bine crescuta cu mult bun simt, Dragos este Dragos.

  6. 6
    Tilda Says:

    Am vazut ca nu se gandeste prea mult ,repede se lasa pipait ,chear cu mamele linga ei, nu se trage, daruieste si gurita cu mare pasiune.

    Cu Victoras la fel, dar acolo si-a dat seama repede ca a gresit, si parca rea mai “serioasa”,dar s-a vazut si atunci ca-i place apropierea lui.
    Stie ce-i trebuie baietilor!!!!! E o fata desteapta!!!!

  7. 7
    Tilda Says:

    Si Dragos ce “frate”era cu Victoras!!!!!!!

  8. 8
    Tilda Says:

    Aceasta domnisoara i-a tras atentia lui Adrian ca A jignit fetele si treaba aceasta nu i se pare corect…………..Stimata domnisoara! Dragos ca le facea zdrente, proaste etc??????
    Deci nu esti pretentioasa, baiat sa fie tinerel si restul nu conteaza.
    Eu vad un cuplu fals format din interes (au asteptat sa vada daca vine un concurent pt ei, nu a venit nimeni ) si din disperare s-au cuplat.Si acuma se iubesc , mare love story.

  9. 9
    vio Says:

    nu stiu cine o tine in acest concurs dar se vede ca totul este planificat si totul este pentru bani ia va cistiga concursul

  10. 10
    SILVIA Says:

    Dragos este un taranoi parvenit ca si mama sa care se ,,screme;;sa scoata cateva cuvinte …aroganti impanati de ei. fara pic de scoala …are o pozitie nedemna -tolonit-pentru o emisiune in direct —-se da Don juan.Edina si-a dat seama si a pus cap relatiei era prea finuta di educata pentru accest taranoi….Nu se potriveste cu Alexandra …

  11. 11
    Oana Says:

    Nu stiu cine o tot voteaza pe Alexandra si pentru ce o voteaza ca nu are nimic placut…este o fata simpla care nu reuseste sa iasa din anonimat:D…freza o dezavantajeaza(ma refer la bucle),sprancenele sunt groaznice si ridurile de expresie de pe frunte o fac sa para mult mai in varsta….In concluzie nu are nimic deosebit sa iasa MIREASA SAPTAMANII…

  12. 12
    merri Says:

    Mata blanda zgarie rau, asta e Alexandra. De la inceput Alexandra fizic nu are ce arata,

  13. 13
    ani Says:

    ce oameni urati si ce emisiune de tot rahaaaatu,turci scarbosi ce sunteti.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free