Baieti: Ciprian, 26 de ani, Mizil


ciprianCiprian este primul nou concurent intrat in casa Mireasa pentru fiul meu. Are 26 de ani, vine din Mizil si este pasionat de fotbal. El a venit insotit de mama sa, doamna Mia.

Ciprian detesta minciuna si gelozia, si isi doreste sa aibe alaturi o fata simpla, draguta si care nu isi doreste afirmare. Acesta a recunoscut ca o place pe Elena, afirmand “Imi place Elena pentru ca este draguta si nu isi doreste sa iasa in evidenta”.

Ce parere aveti de concurentul Ciprian?

Articol realizat de Raluca Neagu

10 comentarii la “Baieti: Ciprian, 26 de ani, Mizil”

  1. 10
    madalina Says:

    Am 20 de ani si imi place ciprian si as vrea sa ne cunoastem mai bine te poopa camy

  2. 9
    LORA Says:

    un ciumpalac de om ,urat la fizic dar si la suflet asta am vazut noi la el ,masa fafa dinti in gura ,el jalnic nu stia sa lege doua cuvinte dar de barfitooor ce era RUSINE RUSINE sa ti fie mai prapaditule te ai facut de tot rahatul aliindu te cu mincinosii si hienele …

  3. 8
    Dragos Says:

    Lasa-ne, lasa-ne papagalule !!!

  4. 7
    FULGULET Says:

    CIPRIAN, CAM SARAC CU DUHUL, ALEXANDRA ESTE URATA SI REA NU STIU CINE O VOTEAZA, NU ARE CALITATI DE NICI UN FEL.

  5. 6
    1acolo Says:

    Tilda ești de la SRI ? De unde atâtea curiozități ?

  6. 5
    neagoe gina Says:

    numai 2 baieti putini dar buni si iei, daca ma gandesc nu merita pipezele au venit si ele asa sa se vada la tv .Eu personal cred ca andreia asteapta sa ai dea atentie andrei reporteru sau poate se angajeaza si ia la tv vise .a declarat ca nu o sa faca nici un cuplu de ce mai este tinuta an casa si apropo cand se mai fac aliminari sa plece andreeia si edina parca sunt doua bomboane pe coliva.

  7. 4
    Tilda Says:

    Am aflat ca a studiat la Universitatea Transilvania din Brasov, si lucreaza la o tabara de copii ca ospatar. Nu e nimic rusinos. Capul sus, cu Elena inainte.

  8. 3
    tatiana Ploiesti Says:

    Imi doresc din suflet ca Alexandra sa faca un cuplu cu Dragos,sunte cei mai frumosi din competitie, iar Catalin cu Diana sunt potriviti ca sunt niste oameni puternci

  9. 2
    stefan Says:

    dar alexandra care e asa adulata ce studii are? in prezentare nu scrie nimic

  10. 1
    Tilda Says:

    Ceva meserie? la 26 ani?Ce a facut pina acum? Un loc de munca…ceva. La fel si mama sa ,, e casnica? Cam putine informatii.
    Altfel el a venit hotarit pt. Elena.Vom vedea.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free