Ce credeti ca se va intampla sau cat credeti ca va dura concursul daca nu vor mai intra concurenti noi?


Asteptam parerile dumneavoastra!

8 comentarii la “Ce credeti ca se va intampla sau cat credeti ca va dura concursul daca nu vor mai intra concurenti noi?”

 1. 8
  oana Says:

  mie imi plac toti mai putin adrian adica el nu imi place si nici mama lui preferatii mei au fost si is dragos si edina daniela …este de statuie …diana imi place e corecta si desteapta andreea sa nu asculte pe toti ionut este simpatic cel mai bine se potriveste cu diana la aspect dar… mamele prea tacute nu siu ce sa zic catalin este na binee !! oleaca cam exagerat dar eu cred ca are dreptate el adrian este sub orice critica iar mama lui ca si el mincinoasa amindoi prefacuti!deci dragos si endina sunt preferatii mei ori daa au iesit iar din cocur sunt toooti inafara de adrian si mama lui bafta!!!!!

 2. 7
  didi Says:

  Daca nu mai intra concurenti noi, un pic de aer “fresh”, atomsfera din casa va fi de toaleta, nu degeaba zboara atatea muste la emisiunile in direct.

 3. 6
  ema Says:

  Poate sa se termine si maine ca nu-mi pare rau,oricum nu mai ma uit doar secvente…rebut total totul

 4. 5
  Gigel Says:

  Concursul se termina imediat dupa anul nou ca sintem in CRIZA si nu vor sa mai iroseasca banii pe oameni precum CATALIN.

 5. 4
  merri Says:

  Eu zic sa va mutati din nou la kanal D , sa intre concurenti daca nu terminati ca este o aiureala .

 6. 3
  Tilda Says:

  Va dura cit timp vor organizatorii,producatorul.Aici nu depinde de noi,nu stim ce e dupa culise.
  Ar fi bine totusi sa intra concurenti noi ,sa mai schimba atmosfera din casa care a devenit ff tensionata,fara sens,plictisitor,fara nici un cuplu,plin cu minciuna,falsitate,ura,dusmanie.
  Sa intre fete si baieti noi, cu cei vechi (eliminati)deja ne-am convins,am vazut ce poate,ne-am saturat cu ei de acea NU MAI DORIM PE EI INAPOI!!!!

 7. 2
  yoyo Says:

  eu cred ca nu mai tine mult concursul asta,daca se poate numi ‘
  ”matrimonial”

 8. 1
  gardul Says:

  SA CUMITIT CATALIN,VA FOLOSI TOALETA MAI DES SI VRETI SA-O LUATI DE LA ZERO?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free