Dragos: “Cred ca si Adrian, si Catalin sunt vinovati de situatia creata”


catalin-si-adrian-mireasa-pentru-fiul-meuConflictul dintre Catalin si Adrian a atins punctul culminant. Confruntarile acerbe dintre cei doi au continuat, ajungand pana la jigniri foarte dure si chiar tentative de violenta fizica.

La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 17 decembrie 2011, au fost prezentate imagini in premiera cu izbuncnirea de furie a celor doi concurenti.

Spiritele s-au incins foarte mult, iar Catalin a incercat sa-l provoace pe Adrian. Se pare ca cei doi au ajuns la un stadiu avansat de antipatie reciproca, dorindu-si fiecare eliminarea celuilalt.

Catalin a declarat in ultima perioada ca nu mai poate suporta presiunile care s-au facut asupra lui din partea lui Adrian si isi doreste foarte mult sa plece din competitie.

La Finala Saptamanii din 17 decembrie 2011, atat Catalin, cat si Adrian au fost nominalizati in egala masura, dar se pare ca niciunul nu a fost eliminat, deoarece mamele acestora au fost ambele protejatele publicului.

Asa cum am mai fost obisnuiti si de saptamana trecuta, tatal lui Adrian a venit din nou in platoul emisiunii pentru a-si exprima parerea despre cele intamplate si dezaproband conflictul dintre Catalin si Adrian.

Restul concurentilor din casa nu au fost partinitori conflictului iscat intre acestia, ba mai mult decat atat multi i-au considerat pe ambii vinovati, asa cum a declarat si Dragos la un moment dat “Cred ca si Adrian, si Catalin sunt vinovati de situatia creata”.

Cui ii dati dreptate in acest conflict?

Articol realizat de Raluca Neagu

23 comentarii la “Dragos: “Cred ca si Adrian, si Catalin sunt vinovati de situatia creata””

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 23
    kyky Says:

    Dondera te ei de oameni ca boala de omul sanatos,de unde ai aparut si tu dute si te ascunde.

  2. 22
    Gigel Says:

    Mai Dondera Elena de ce te ei de om el vede concursul dela inceputul editiilor iar tu vezi invers dela coada la cap.Ascundete si nu mai debita trasnai,mai vezi ce infect scrii si dadeai lectii la altii.Cine se se aseamana se aduna tu sinesuferitii Catalin si Maria.Dela tine nu te poti astepta decit la timpenii.

  3. 21
    DONDERA ELENA Says:

    GARDUL MAI BINE AR FI SA LASI GLUMELE DE/O PARTE SI FII SERIOS ,EU SUNT CA MAMA TA SI NU PERMIT IMANUI SA VORBESCA LA PERSOANA MEA SA MA JIGNEASCA ASA CUM FACI TU MOJICULE,DEZAXATULE E ROG SA/TI REVIZUIESTI COMPORTAMENTUL,IN CEEA CE PRIVESTE CATALIN ESTE MUL,CU FOARTE MULT MAI DESTEP DECAT TINE,SI UN BAIAT, FINUT SI EL NU JIGNESTE DACA NU ESTE PROVOCAT,URMARESTE EMISIUNEA ZI DE ZI SI APOI SA ITI DAI CU PAREREA,RUSINE SA/TI FIE MIZERALBILULE,.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free