Lui Alexandru ii este dor de Irina


alexandru-irina-mireasa-pentru-fiul-meuAlexandru si Irina formau singurul cuplu de la Mireasa pentru fiul meu, pana la eliminarea lui din competitie.

Dupa plecarea acestuia, multi telespectatori au reactionat foarte dur la adresa lui in ceea ce priveste sentimentele sale fata de Irina. Sute de intrebari si mesaje au curs pe pagina lui Alexandru de facebook, toate legate de Irina si planurile pe care acesta le are pe viitor cu ea.

Fiind o persoana mai putin inteleasa si uneori mai diplomat si mai introvertit in ceea ce priveste partea sentimentala, Alexandru nu a raspuns tuturor intrebarilor fanilor, ceea ce a facut ca multi dintre ei sa-si piarda credibilitatea in ceea ce priveste un viitor al relatiei Alexandru-Irina, in afara competitiei.

Irina a suferit foarte mult dupa plecarea lui Alexandru, iar faptul ca acesta nu i-a mai dat niciun semn de la iesirea sa din casa, au intristat-o si mai mult pe aceasta, care a ramas cu un gram de incertitudine fata de relatia ei cu Alexandru.

Cu toate acestea, Irina a spus de fiecare data ca se gandeste la Alexandru si isi doreste sa fie alaturi de el.

Desi multi fani l-au condamnat dupa iesirea sa din casa, Alexandru a marturisit ca ii este dor de Irina. Mai mult decat atat el a mai declarat pe pagina personala de facebook “o plac pe Irina si ea pe mine de aici mai vedem”.

Desi ii este greu sa arate, lui Alexandru ii este foarte dor de Irina si isi doreste sa fie alaturi de ea, poate la fel de mult cum isi doreste si ea.

Intrebat de o eventuala iesire a Irinei din competitie, Alexandru a dezvaluit un gram din ceea ce este in sufletul lui, spunand “voi credeti ca imi este bine ca nu a iesit ..eram pe picior de plecare spre Bucuresti …si nimeni nu ajungea mai repede ca mine credeti-ma”.

Credeti ca Alexandru ii impartaseste aceleasi sentimente Irinei?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Lui Alexandru ii este dor de Irina”

  1. 7
    eli Says:

    pt maria din spania
    ai grija de tine si familia ta si las o pe edina si fam lui dragos caci chiar daca nu se inteleg unde este suferinta voastra

  2. 6
    otilia/magda Says:

    M-am saturat sa vad atatea bocete la aceasta emisiune.Nici gand de dragoste.Mai bine s-ar numi”Corul bocitoarelor”.Ma intreb ,cine oare o voteaza pe Muma padurii ca mama sapt., ca nu merita.Si ea si fiul ei Catalin sunt niste caini, nu oameni.Nu vedeti cu cata inversunare se agata de toti din casa?Sa plece toti acasa si sa vina altii.

  3. 5
    Sorana Says:

    lui Alexandru ii este frica sa nu-l ude,sta prost Irina cu udu!

  4. 4
    doinitza Says:

    eu cred ca si astazi alexandru ia dat de banuit lui irina ca nu va face un cuplu cu ea nici acum nici mai tarziu

  5. 3
    MARIA T Says:

    doamne d-na Gabi in fiecare zi urmaresc emisiunea si va vad cum credeti minciunile Edinei credetima ieste o falsa cum nu am mai vazut imi pare rau ca ii face foarte multrau lui Dagos pacat ca ieste un baiat de nota 10 nu ii dati sansa lui Edina sa isi bata joc de familia d-v.Ia a iesit afara pentru ai da sansa celuilalt asa cum spunea telespectatoarea si daca a vazut ca nui merge a venit cu cadouri ca sa se puna bine dar ieste o falsa numa ca sa nu poata sa-si indrepte Dragos privirea spre alta fata cim ar fi Sanda pacat.CU DRAG MAI MULTI TELESPECTATORI DIN SPANIA LLEIDA ALCCARAS.

  6. 2
    Flavius Says:

    Da, chiar daca nu a aratat-o, cred ca si Alexandru are sentimente pentru Irina!

  7. 1
    petronella Says:

    pisercoasele au venit sa se marite hahahahahaha

    nu dau nume ca se stie

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free