Marioara a iesit Mama Saptamanii (26.11.2011)


marioara-26.11-mama-saptamanii-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meuLa Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 26 noiembrie 2011, doamna Marioara a fost desemnata Mama Saptamanii cu un procent de 31,2%, iar pe locul al doilea in preferintele celor de acasa s-a situat doamna Gabriela cu 26,5% din voturile telespectatorilor.

Atat doamna Marioara, cat si doamna Gabriela au fost salvate de public de la eliminare, la fel si fiii lor care au fost nominalizati de fete.

Doamna Marioara le-a nominalizat pe Edina si pe Diana, iar doamna Gabriela pe Andreea si pe Edina.

Doamna Marioara a mai acumulat inca 10.000 lei in urma eliminarii Edinei din concurs.

Credeti ca doamna Marioara merita titlul de Mama Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Marioara a iesit Mama Saptamanii (26.11.2011)”

  1. 1
    petronella Says:

    asta e mana celor de la antena 1,pt ca mi se pare imposibil toti il critica pe adrian si in final hopa marioara mama saptamani,,vede vre-o cineva comentariile noastre care sa aiba contact direct cu antena 1 ????”

  2. 2
    spataru lucica braila Says:

    Merita d-na Marioara sa fie mama saptamanii,adrian este stresat acum de diana care trebuia sa iasa de mult din casa,am mari dubii cu voturile si nu numai eu cititi domnilor comentariile sa vedeti realitatea.A iesit din concurs fam balan ce mai cauta in emisiuni,au iesit si alti dar isi vad de treaba lor si nu mai deranjeaza acesti tupeisti se comporta ca si cum ar fi concursul lor ,e cumva sarcina de partid sa ne stresati cu aceasta familie stie d-na Voiculescu ca nu luati in seama opiniile telespectatorilor fideli antenei1.

  3. 3
    doinitza Says:

    felicitari d-na marioara

  4. 4
    stefana Says:

    de ce esti asa de suparata ca adrian a fost protejat ,dar de diana nu ti se pare pentru ca ea a fost pe ultimul loc si la finala a ajuns pe loc 3 pt ca e o mahalagioica si la lume asta le place

  5. 5
    stefana Says:

    de ce esti asa de suparata ca adrian a fost protejat ,dar de diana nu ti se pare pentru ca ea a fost pe ultimul loc si la finala a ajuns pe loc 3 pt ca e o mahalagioica si la lume asta le place draga petronella

  6. 6
    elna Says:

    Cred ca este corect eu si alte cunostinte votam cu d-na Marioara ma bucur pentru dinsa.

  7. 7
    bianca Says:

    nu pot sa inteleg cum de este pe primul loc marioara , atata timp cat adrian o jigneste pe diana in toate felurile in direct , sunt bulversata de jignirile care ii sunt aduse lui diana si nu se ia nici o masura pt adrian , la kanal d nu era asa ceva , de ce nu il sanctionati pe adrian , de ce , de ce?

  8. 8
    coco Says:

    Felicitari este unica mama adevarata care marita a fi mama saptamanii,felicitari si pentru verticalitatea dv.de a o vota pe Diana care este atat de impertinenta cu dv.si cu Adrian m_am bucurat dar antenistii nu au fost corecti Edina era protejata iar tata de diana trebuia sa plece era pe ultimul loc sunt foarte intrigata.

  9. 9
    andrada Says:

    Merita ca d-na Marioara sa iasa mama saptaminii pentru ca este o doamna cu mult bun simt si responsabilitate.A fost hartuita tot timpul de Diana dar d-na Marioara nu a jignit-o niciodata.Oare il place pe Adrian? pentru ca asa cum spune francezul “cine se iubeste se tachineaza’.Dar cred ca Adrian nu este interesat de ea.Bravo d-na marioara tineti-o tot asa.

  10. 10
    ilinca Says:

    Marioara,Marioara!De cand a plecat Gina,se desfasoara,Spune ca este o femeie cu frica de Dumnezeu,dar o nominalizeaza pe Diana,care-i arata fata lui Adrian.Nu inteleg de ce telespectatorii n-o voteza pe d-na Mariana.

  11. 11
    ilinca Says:

    Diana nu este fata perfecta,dar ar trebui sa vedem ca ceea ce spune este adevarat.Ar trebui sa-i apreciem sinceritatea.

  12. 12
    coco Says:

    orb si handicapat sa fii sa vezi in Diana o femeie care sa atraga cu ceva ,este absolut groaznic de respingatoare si proasta care nu realizeaza cat este de proasta si de ridicola….a uitat cand a spus ca se p…urineaza pe Adrian? nesimtita ,needucata ,toapa etc..,dna.Marioara va iubesc felul de a fi mama insa regret ca nu stiti sa-i da-ti replica scarbei de Diana si tot din buna crestere nici Adrian nu reuseste sa o puna la punct asa cum merita.

  13. 13
    miha Says:

    CE SINCERITATE are DIANA este o nesimtita si o impertinenta o stiutoare a toate ,dar de fapt o mahalagioaica

  14. 14
    camelia ichim Says:

    marioara este o prefacuta, si adrian la fel.au venit cu un scop.sa plece cu ceva banuti .nu cu o fata,

  15. 15
    livia Says:

    CEA MAI ORDINARA MASMA DIN TOATE EDITZIILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free