“In casuta de c….”, poezie pamflet despre concurentii de la Mireasa pentru fiul meu


Poezia urmatoare a fost compusa de Muresan Daniela si dedicata concurentilor de la Mireasa pentru fiul meu. Poezia este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

“In casuta de c….”

Victoras a lui Ginutza                          concurenti mireasa pentru fiul meu
Si-ar arata chiar si p_tza
Numai sa fie ales
Ca fiind baiat istet
El nu stie ce se spune
Despre el in batatura.
Adevarul gol golut
Cum ca-i un copil prostut

Dar si Cata a venit,
Sa practice si el un pic,
Sa se perfectioneze
Ca sa poata sa lucreze
Si cred c-a nimerit bine
Pacienti, tot o sa fie….

De Sandutza sa va spun
A visat si ea putin
Ca o sa se-ndragosteasca
Dragos pe ea s-o iubeasca…
Dar Edina fiind sireata
A stiut cum sa se-mparta
A lucrat cum a putut
Si un cuplu a facut.

Si Adrian a intrat
In casutza de c_c_t
A crezut ca e comoara,
Si-o sa-si faca vila-n tara…
Dar cand colo ce sa vezi
Copchilutele de liceu
Ce-au venit sa fac-un leu.

Toti zic:-Imi este greu
Dar acasa eu nu vreu
Ca aici mancarea-i buna
Acasa n-am nici o _ ula…

By Muresan Daniela

4 comentarii la ““In casuta de c….”, poezie pamflet despre concurentii de la Mireasa pentru fiul meu”

  1. 4
    spataru lucica braila Says:

    A plecat factorul de stress fam balan,trebuie sa asistam la o schimbare comportamentala a tuturor concurentilor,sa se vada pentru ce au venitin acest concurs gata cu miorlaieli , pisiceli, zambete si lacrimi fortate “ceva de genu,,
    terminati cu trai nineaca pe banii babachii nu faceti cuplu acasa si fandositiva in oglinda pana o sta vantul,sunt acida pentru ca ne-ati tocat prea multi nervi.Catalin dati sfaturi tie,Adrian da dovada de om educat e pacat de parintii care ii ai,Dragos fii ferm si nu mai ceda vezi femeia sagetator nu se lasa condusa,ii place singuratatea,e foarte inteligenta si intotdeauna isi atinge scopurile,Alexandra fii naturala,Dianaesti un semn de intrebare deoarece cand vorbesti nu spui nimic,sanda-oaia din miorita nu mananca nici nu bea dar nici nu stie ce vrea,Irina fii cu bun simt ca la inceput,Daniela nu stii ce vrei de ce oi fi plecat de acasa,Edina in toate casniciile fericite sunt mici compromisuri manifesta-ti inteligenta Dragos e baiat bun,mamelor sfatuitii pe toti cu maturitatea trairilor d-stra.

  2. 3
    DONDERA ELENA Says:

    salutare la toata lumea

  3. 2
    lucy Says:

    mie mi se pare cea mai slaba ” colectie ” de fete si baieti de cand exista acest concurs. Fetele au venit sa se marite dar de fapt….nu mai vor dar nici acasa nu vor sa plece…..Baietii vor sa se insoare dar nu prea ca, fetele sunt ori prea, prea ori, foarte, foarte…..nici un concurent nu stie ce vrea. Nici cuplurile sau cuplul care a ramas nu-i de 14 karate. Totul este ipocrizie, obraznicie, proasta crestere…..
    Andreea vrea sa se marite dar este indragostita de cineva ” imposibil” ce mai cauta in concurs ?????? Diana l-a vrut pe Ionut. Acuma nu-i mai place . Motivele invocate de ea sunt penibile iar faptul ca mereu sor-sa este ” exemplul” de care se leaga…ma plictiseste. Macar Ionut putea face alt cuplu daca ea nu era asa de insitenta si ferma…..ca apoi sa dea cu piciorul Mie mi se pare o tipa aroganta, ipocrita si egoista. Irina s-a trezit si ea intrun cuplu, i se pare ca a descoperit ” gaura din covrig” si a devenit ( sau poate asa era…) obraznica, aroganta….Edina este cea mai cumplita. Nu am vazut in toate editiile concursului o tipa mai afectata, ifosata si penibila ca ea. Se miorlaie, se alinta, isi da aere de superioritate si a venit sa se marire , timp in care vorbeste de ” fostul ” si de calitatile lui. Il tine pe Dragos pe jar si o zi este asa, o zi altfel. Cand vorbeste cu el, se alinta si se miorlaie de mi se face rau…..Jenant !!! Alexandra s-a trezit la realitate doar ca din pacate nu din proprie initiativa ( ceea ce trebuia facut de mult) ci sub influenta
    ” prietenelor”. Sanda saraca cred ca a nimerit acolo din gresala….nu stiu cine si de ce a selectionat-o ! Daniela ar fi vrut un cuplu dar n-au vrut-o pe ea…..Elena probabil ca va reintra in casa dar mie mi s-a parut inodora, incolora…..Cat priveste baietii sunt si ei jalnici ! Catalin este ” totum factum” le stie pe toate…..Alexandru ipocrit si prost crescut. Marius ar vrea dar nu stie nici el ce….Victor infantil…..Adrian a gresit adresa !!!! Dragos…fraier…. Considerand concurentii jalnici, orele de transmisie aiurea….cred ca ceea ce a fost candva acest concurs…. nu mai este !

  4. 1
    margareta Says:

    fff frumoi concureti

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free