Alexandra s-a despartit de Victor


alexandra si victorDe curand, Alexandra s-a despartit de Victor. Cei doi au avut o discutie deschisa, in care Alexandra i-a spus lui Victor nemultumirile pe care le are legate de relatia lor.

Alexandra regreta foarte mult faptul ca Victor nu este destul de matur precum ea si-ar fi dorit si recunoaste ca ar fi vrut sa ia aceasta decizie mai demult.

Victor insa, contrat asteptarilor s-a comportat foarte matur in despartirea de Alexandra si i-a spus acesteia ca ii respecta decizia, desi tine in continuare la ea.

Alexandra a recunoscut ca sentimentele ei fata de Victor nu sunt aceleasi ca la inceput si asta este principalul motiv pentru care a dorit sa puna punct acestei relatii.

Cum comentati despartirea Alexandrei de Victor?

Articol realizat de Raluca Neagu

8 comentarii la “Alexandra s-a despartit de Victor”

  1. 8
    DONDERA ELENA Says:

    salutare tuturor

  2. 7
    merri Says:

    Il asteapta Daniela. Cred ca Victor o sa faca cuplu cu cine este liber ca sa ramana in casa. Alexandra daca nu insista Ionut o sa se intoarca la Victor tot pe interes este .

  3. 6
    delia Says:

    in sfarsit!va rog frumos…. in nici un caz nu se potriveau!toata viata sa accepte magarii din partea lui oricum cred ca nu se maturizeaza niciodata…. iar cat despre reactiile lui dupa un scandal ca il ia cu tremurat si are un comportament cel putin ciudat te cam ia cu FRICA. Bravo Alexandra si cred ca ar fi minunat sa fie cu Ionut care e un om tare bland si dragut

  4. 5
    ada Says:

    Dupa comportamentul lui Victoras al nostru pe care-l stim cu totii,mi se pare cam pasiv in momentele despartirii, ma asteptam sa planga, sa faca niscaiva crize de nervi,hmmmmm,ceva nu e in regula. Da,dar Alexandra a luat o hotarare inteligenta pentru ca nu era de ea,s-a vazut clar, asa ,fizic,da, se potriveau dar in rest nu,nici vorba. Succes amandorura sa-si gaseasca totusi perechea potrivita, ca de asta au venit in emisiune.

  5. 4
    Maya Says:

    Nu stiu ce sa spun!Parca se potriveau,fizic mai ales,pareau frati!Dar daca Alexandra nu-l iubea, felicitari pentru sinceritate si pentru puterea ei de decizie! O condamnam ca statea cu Victor pentru situatia materiala a acestuia si de dragul familiilor lor.A;exandra fa ceea ce simti.Esta valabil pentru toti concurentii.

  6. 3
    Tilda Says:

    Eu mai astept. Victoras fara scandal,fara ceva….renunta cam usor.Dupa 2-3 saptamini vedem ce va fi.Asa e pentru mine nu mai sunt credibili, dupa atita “dragoste,intelegere”……Prima data ma bucutat vestea, dupa ce mi-am amintit ca poate un joc…..Mi-a placut de Alexandra dar m-a dezamagit ,asa ca acuma astept.

  7. 2
    katy Says:

    sper sa se impace

  8. 1
    Gigel Says:

    URA sa facut dreptate,felicitari ALEXANDRA.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free