Marius si Alexandru au scapat de eliminare


marius-si-alexandru-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-12-11-2011Marius si Alexandru au fost propusi saptamana trecuta pentru eliminare de catre fetele din concurs. Cei doi si-au exprimat tot timpul dorinta de a ramane in casa…rezultatul? ..Publicul a tinut cont de parerea lor si i-a salvat de la eliminare.

Telespectatorii au votat intr-o proportie foarte mare, astfel 60,1% au votat pentru ca Marius sa ramana in competitie si doar un procent de 39,9% au votat pentru ca el sa plece. In ceea ce-l priveste pe Alexandru se pare ca publicul si-a dorit cu ardoare ca el sa ramana pe mai departe in competitie, votandu-l astfel intr-o proportie de 92,3% si doar un mic procent de 7,7% au votat pentru ca el sa paraseasca Mireasa pentru fiul meu.

Meritau cei doi concurenti sa ramana pe mai departe in competitia matrimoniala?

Articol realizat de Raluca Neagu

5 comentarii la “Marius si Alexandru au scapat de eliminare”

  1. 5
    Alex Says:

    Dmn Gabriela,Marioara acasa ca nici sa vb nu stie,la fel si fiul sau.

  2. 4
    viogal Says:

    In sfirsit Alexandra s-a trezit din somn a vazut “calitatile” lui Victor felicitari!!!
    Nu inteleg rautatea celor din jur atit cei din concurs cit si din afara comentarii fara rost, ce daca se plac Ionut si Alexandra se potrivesc sau nu au sa vada ei.Dupa parerea mea aici este o cloaca nu un swou matrimonial JIGNIRI cit mai mari si cit multe si la mame si la pretendenti dar asta face rating Nu???!!!!! pacat de cei care pasesc in viata ca nu au ce vedea si invata de la TV. ori pitipoance absolvente de facultati la gramada dezbracate si fara a putea lega doua fraze cap-coada, hahaiala cit cuprinde, vulgaritate si prost gust!!!!
    Vina cea mai mare o purtam noi ca nu inchidem tv. si sa ascultam o muzica aleasa pentru suflet……

  3. 3
    coco Says:

    Regret enorm ca am votat pentru a ramane in casa Alexandru aparentele insala, este de o rautate iesita din comun,… nu el nu este ironic ironia caracterizeaza oamenii inteligenti,nu el este stapanit de ura de rautate si neanpliniri este sadic ti-o spune in fata ca te uraste ar fi in stare sa ucida imi este groaza ce se poate intampla acolo in cardasie cu celalalt rau Catalin,pai cine poate suporta,se vade ca Adrian a ajuns la limita si sigur ca riposteaza de nervi ,si sigur ca scapa vorbe urate doar nu s-ar vrea sa-i dragaleasca.

  4. 2
    ioana_231 Says:

    bravo lor…meritati ptr ca sunteti curtati de fete bune si inimoase…!succces!

  5. 1
    Tilda Says:

    Sunt baieti inteligenti,meritau.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free