Citatul zilei de la Daniela


In emisiunea de astazi, 11 noiembrie 2011, de la ora 10.50, Daniela si-a exprimat nemultumirile din casa Mireasa pentru fiul meu.

Citatul de astazi este dat de Daniela:

“Simt ca fetele sunt mai distante fata de mine”

Cum comentati afirmatia concurentei?

7 comentarii la “Citatul zilei de la Daniela”

  1. 7
    popescu daniel Says:

    NIMENI NU ISI BATE JOC DE OAMENI MEI PERSONALI ADRIANA MAI MULT CA E FATA MEA PE CARE O VOTEZ MEREU
    SI MAI ALES PE VALENTIN SI NU SUPORT CA CEI MAFIA II TRIMIT POZE TAMPITE PE VECEU SAU SA CACA IN PICIOARELE LUI ADRIANA

  2. 6
    Cleopatra Says:

    Buna ziua d-na Mirela, de ce sambata in finala s-au fraudulat voturile fetelor, toata dupa amiaza am urmarit pe ce loc e Andrea, sincer nu voiam sa iasa din competitie, si in votingul unde procentele au fost corecte ptr baieti si mame(si v-ati orientat intr-adevar dupa voturile existente pe net), tot acolo mireasa saptamani era Irina pe locul 1, Sanda locul 2 si Edina locul 3. De ce la a doua parte a emisiuni deja erau blocate sa nu mai vedem pe net noi telespectatori punctajele ? RUSINE SA VA FIE, ce-i ce nu sunteti cinstiti si corecti si ati eliminat pe cine ati dorit voi, Daniela nici vorba sa fie pe locul 2, era printre ultimele in prima parte a emisiuni de sambata.

    Nu avea cum sa se schimbe punctajele astfel incat sa fie Andrea mireasa saptamini, era pe locul 4 sau 5, de Daniela nici vorba.

    Domnilor mai lasati c-am 1 luna pe actuali concurenti, daca nu fac cupluri, eliminati si aduceti alti. Deja nu mai e nimic interesant in aceasta emisiune, de rasul plansul si jalea antenei, este deja aceasta emisiune.

    SI STAU SA MA GANDESC, ce minte bolnava a pus ca genericul sa fie cantat de o voce de barbat, este asa de iritanta aceea voce, CAND aici e vorba de mireasa ptr fiul meu. TREBUIA ca genericul sa fie cantat de o voce feminina calda, nu atata de stridenta si enervanta, doar nu tati au mers cu baieti in casa au mers mamele, de aceea trebuia sa aiba legatura titlul si subiectul emisiuni cu genericul … ( cand dati genericul si schimb pe alt canal, sunt sigura ca asa fac multi)

  3. 5
    Si eu pe aici Says:

    Labilitate psihica severa! Cu astfel de persoana este si dificil si periculos sa vorbesti pentru ca are reactii imprevizibile. Fetita, poate intra in sectorul patologic, in conditiile in care minte sau denatureaza adevarul. Birrr!!! Ce caracter!!! Ce fiinta!!! Oricum e cat se poate de evident ca… are manifestari paranoice! Toata lumea are ceva cu ea, toata lumea o vorbeste pe la colturi…. Teoria conspiratiei la “Mireasa pentru fiul meu”… Si cand va iesi afara, cu siguranta va afirma ca toti au facut front comun impotriva ei. E groaznica! Nu iti vine sa crezi ca pot exista asemnea oameni. Sa ti se puna si materialul si tu sa susti tot contrariul. Si mai are inca o problema, are carente afective majore, daca se duce si cerseste de la fiecare dragoste: “esti sora mea”, “esti cea mai buna prietena a mea” etc… Se vede de altfel si in felul in care arata: bulimia nervoasa sta foarte frumos pe burtica si solduri, dar si ea are probabil tot ca substrat lipsa de afectivitate. Iar legat de gelozia subliniata de “Racheta” si asta este tot o forma de paranoia. E interesant cum se va manifesta de acum incolo. Deci… sa inceapa “petrecerea”, caci devine din ce in ce mai interesant.

  4. 4
    Raluca Says:

    Dar bine ii fac fetele.ea a spus atunci k vrea sa plece acasa crezand ca o sa ramana mai departe in competitie,chiar cum sa intamplat de fapt…si cand a vazut k exista posibilitatea sa iasa si a mai intrebat-o de vreo 2 ori Mirela a sp k nu mai vrea sa iasa ca vrea sa ramana,este o prefacuta si o scroafa.

  5. 3
    alexandru Says:

    TREBUIE REFACUT TOT CASTINGUL- E JALNIC SI PATETIC, FETELE SUNT AIUREA, INDECISE SA FACA PARTENERIAT, BAIETII “NISTE COPII” CU AERE DE BARBATI. TOTUL E UN JOC MURDAR , VOR SA FIE PE “STICLA” DOAR, DOAR VOR AJUNGE “VEDETE”- ERA MAI SIMPLU…SE COPIA RETETA BIANCA SI GATA. ASA CUM SE PREZINTA TOTUL E O LALAIALA. GABRIELA DA SFATURI FARA ECOU SI SE PIERDE IN AMANUNTE NEIMPORTANTE. JALNICA EMISIUNE !

  6. 2
    racheta Says:

    Daniela are alte probleme de fapt,e frustrata ca e grasa si nu are cuplu si mai e si geloasa pe celelalte fete///

  7. 1
    Tilda Says:

    Vreauuuuu la mami!…..Ba nu mai vreau.Fetele nu ma inteleg!…..Acum e totul e bine si frumos.EU am fost prea buna …si ei?…..Acuma e totul oke.Vreau ….nu vreau.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free