Edina, din nou Mireasa Saptamanii (14.10.2011)


Edina-mireasa-saptamanii-14-10-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 14 octombrie 2011, de la ora 20.20, Edina a fost desemnata Mireasa Saptamanii cu un procent de 21,7% din voturile celor de acasa. Pe locul al doilea s-a situat Sanda, cu un procent de 19,7%, iar pe ultimul loc in preferintele publicului a fost Andreea, care a ramas foarte placuta impresionata.

Edina nu si-a putut exprima pe deplin fericirea obtinerii unui nou titlul de Mireasa a Saptamanii, fiind foarte ingandurata…sa o fi pus-o pe ganduri afirmatiile Andreei, cum ca l-ar placea pe Dragos? …vom afla pe parcurs.

Pe langa castigul unui nou titlul de Mireasa a Saptamanii, Edina s-a ales si cu o suma de la bani inca de la inceputul emisiunii.

Ce parere aveti de clasamentul de aceasta saptamana in ceea ce priveste titlul de Mireasa Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Edina, din nou Mireasa Saptamanii (14.10.2011)”

  1. 1
    Gigel Says:

    Nu va potriviti,nu il meriti,esti pisicoasa si nu stii ce vrei,doar sa ramii in casa.

  2. 2
    lorena Says:

    Chiar asa mult o iubeste Dragos pe Edina cum spune d-na Gabriela ?!…ma indoiesc , cred ca e un siretlic de a scapa de o nora nedorita ca Andreea…Nu stiu cu ce l-a vrajit Edina, cu un sarut …???????Sa fie chiar asa indragostit ?! Iar acum Edina dupa ce i-a dat un sarut frantuzesc lui Dragos sta ca si “closca pe oua”…linistita ca si-a atins scopul … “isteata fata”…se vede ca-i di Oradea ?!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. 3
    lorena Says:

    Chiar asa mult o iubeste Dragos pe Edina cum spune d-na Gabriela ?!…ma indoiesc , cred ca e un siretlic de a scapa de o nora nedorita ca Andreea…Nu stiu cu ce l-a vrajit Edina, cu un sarut …???????Sa fie chiar asa indragostit ?! Iar acum Edina dupa ce i-a dat un sarut frantuzesc lui Dragos sta ca si “closca pe oua”…linistita ca si-a atins scopul … “isteata fata”…se vede ca-i din Oradea ?!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. 4
    lacramioara Says:

    titlul il merita Diana,e cea mai matura din casa,Edina are ceva ce nu-mi place la ea.

  5. 5
    Tilda Says:

    Ma bucur ca Dragos a ales, si a ramas ferm linga cine a ales!Sa-i fie rusine la mincinoasa Andreea!Ma bucur ca nu i-a iesit”gluma”ei.Daca iesea era bine , asa..era ..o gluma(de prost gust).

  6. 6
    veveritza Says:

    nu imi place edina se crede cam sigura pe ea…se potriveste de minune cu doamna gabriela care e o prefacuta si asa mandra de odrasla ei.dragos e baiat finut dragutz dar prea il salta in slavi..

  7. 7
    veveritza Says:

    nu imi place edina e asa enervanta

  8. 8
    gardul Says:

    PUN PARIU CA,DACA AR INTREBA MODERATOAREA DE CINE IA PLACUT EDINEI, DIN CONCURENTII ANTERIORI AR SPUNE CA…ELENA NPM5.
    ANGREEA E ISPITA CU CONCURSUL…. TURCILOR…..JOACA DEOSEBIT DE MURDAR,LIPSESTE SORINACHE DE LA NPM5 SA FIE MAI DIRECT CU CE-I DIN STAF.
    EDITIA NPM5 AU STRICAT-O URMEAZA SI ASTA….CU FUSUL ORAR,AUDENTA E MICA,DACA AU APARUT TIGANISME TIPI BALCANICE,REGURILE SUNT CALCATE IN PICIOARE DE TREI EDITI,TOLERANTA INDISCIPLINEI DE LA EDITIE LA EDITIE E TOT MAI MARE,SELECTIA TOT MAI DUBIOASA CU VALORI EXTREME,DACA IN EDITIA TRECUTA ERAU MECANICI CU CONTABILE,SOFERI CU FACULTATE DE DREPT,OSPATARE CU MASTERATI,ACUM SUNT ISPITE,27 DE ANI CU 19,FOSTI INSURATI CU COPI RASFATATI CU DEGETUL PE NAS,CARACTERE DESTUL DE DUBIOASE DIN AMBELE SEXE(EXTREMELE MULT PREA MARI) SI PROBABIL SE VOR AFLA MAI MULTE PE PARCURS.

  9. 9
    corina Says:

    Edina Oradea te sustine!!
    te portivesti cu Dragos de minune si fizic parca sunteti frati!!!
    sa ramaneti impreuna va dorim si sa fiti fericiti!!

  10. 10
    cristina Says:

    Edina esti o dulce de fata imi placi foarte mult imi pare bine ca ai facut un cuplu cu dragos sunteti foarte frumosi amandoi va sta super bine impreuna. Andreea e o smechera o prefacut o inpostoare o m…………. nu are ce cauta in acest concurs Edina sa nui dai atentie Aandreei ca nu merita daca Ddragos tine la tine cu adevarat o sa fiti un cuplu frumos si de ce nu castigator ca noi cei care te iubim te vom sustinem pana la capat.Te pup esti o dulce.:-*:-*:-*

  11. 11
    lilica Says:

    Ce aveti cu Edina?va pare rau ca nu sunteti in locul ei in casa.

  12. 12
    elenab Says:

    da Gigel eu chiar cred ca este o mare…perversa

  13. 13
    elenab Says:

    lilica oare crezi ca ar exista pareri de rau din partea cuiva ? locul ocupat de ea este la…..subsol asa ca…….

  14. 14
    elenab Says:

    LOCUL EI NU POATE FI OCUPAT DE O TANARA CU OARECARE DECENTZA, ESTE UNICA IN COMPORTAMENT SI…..FITZE

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free