Edina – Mireasa Saptamanii (07.10.2011)


edina-mireasa-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meuLa Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 7 octombrie 2011, de la ora 20.20, Edina a fost desemnata Mireasa Saptamanii cu un procent de 20,7% din voturile celor de acasa. Pe locul al doilea s-a situat Diana cu 19% din voturi, iar pe cel de-al treilea loc s-a clasat Andreea cu un procentaj de 18,9%.

Niciuna dintre cele trei fete protejate de cei de acasa nu a fost propusa spre eliminare de catre mamele din competitie.

Ce parere aveti de clasamentul din aceasta saptamana in ceea ce priveste preferintele publicului?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Edina – Mireasa Saptamanii (07.10.2011)”

  1. 7
    lorena Says:

    Din cate vad eu Dragos nu da prea multe “parale” pe ea , nici macar nu a tinut-o de mana in seara eliminarilor … oricum ea a recunoscut ca l-a provocat si i-a furat un sarut …

  2. 6
    Elena Says:

    Imi place Edina..sper sa nu se schimbe si sa devina o fitoasa si o egoista!

  3. 5
    mariana Says:

    diana e cea mai tare

  4. 4
    reby Says:

    a cata oara e edina mireasa saptamanii?

  5. 3
    ametistium Says:

    apreciez foarte mult evolutia Edinei si a Dianei ! Andreea ramane in continuare fata care vrea sa para ce nu e ! Nu sunt de acord cu optiunea lui Ionut,(Andreea), merita mult mai mult si ar trebui sa-si aminteasca aprecierea Andreei de la prima intalnire visa-vis de el.

  6. 2
    Denisa Says:

    Andreea este cea mai frumoasa si inteligenta fata din casa si ma bucur ca s-a imprietenit cu Diana care este si ea o fata deosebita.Bravo lui Ionut ca a ales-o pe Andreea si sper sa formeze un cuplu cat de curand :*

  7. 1
    oana Says:

    diana trebuia sa fie mireasa saptamani

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free