Doamna Gina – Mama Saptamanii (16.09.2011)


gina-mama-saptamanii-16.09.2011La Finala Saptamanii din data de 16 septembrie 2011, de la ora 20.20, doamna Gina a fost clasata pe locul I si desemnata Mama Saptamanii de catre cei de acasa. Pe locul al doilea in randul preferintelor s-a situat, doamna Gabriela, mama lui Dragos.

Cele doua doamne nu se asteptau si au multumit publicului pentru sprijinul acordat.

La fel ca si fetele si mamele au avut o misiune destul de grea, acestea au fost nevoite sa le recomande fiilor lor pe una dintre fetele din concurs. Astfel, cele doua favorite ale publicului au recomandat astfel:

Doamna Gina, i-a recomandat-o lui Victor pe Alexandra si de asemenea, doamna Gabriela a facut aceeasi recomandare pentru fiul ei, Dragos.

Datorita avantajului de a fi aleasa Mama Saptamanii, doamna Gina i-a oferit fiului sau, Victor o intalnire atat cu fata recomandata de ea, cat si cu fetele care l-au ales.

Ce parere aveti de clasamentul in ceea ce priveste Mama Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

3 comentarii la “Doamna Gina – Mama Saptamanii (16.09.2011)”

  1. 3
    merri Says:

    E ceva care nu imi explic cum un imatur ca Victor sa iasa pe primul loc cu asa baieti in casa. Acest baiat , poate ma insel dar nu este in regula.

  2. 2
    coco Says:

    O femeie foarte gretoasa dna Gina, nu stiu cum a fist votata [probabil de familie] ca este antipatica ca si fiul ei nu imi place este de proasta factura,are ceva dubios in felul de a fi care nu place oare dece a venit cu copilul asta imatur ca de insuratoare nu este deloc poate pentru reeducare,un aerian care viseaza [avocat nu ajunge asta in veci la judecata lui e greu]

  3. 1
    diana UK Says:

    Saptamana asta sper sa nu mai iasa mama saptamanii,fiul Victor trebuie eliminat!!!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free