“Femeile, obiecte de unica folosinta?”


mireasa-pentru-fiul-meu-elenaElena, mezina competitiei Mireasa pentru fiul meu, are o parere preconceputa despre baieti. Ea a declarat inca de la Preselectie ca nu a avut nicio relatie pana acum, ci doar prietenii, deoarece este de parere ca baietii trateaza fetele ca si pe niste obiecte de unica folosinta.

Cu toate acestea, Elena isi doreste ca in acest concurs sa reuseasca sa-si schimbe impresia despre baieti si eventual sa-si gaseasca si jumatatea.

Celelalte concurente din competitie au dezaprobat total parerea Elenei despre baieti, catalogand-o drept necoapta, fara experienta de viata.

Cum comentati parerea Elenei despre baieti in general? Credeti ca aceasta isi va gasi jumatatea la Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca Neagu

5 comentarii la ““Femeile, obiecte de unica folosinta?””

  1. 5
    ady Says:

    Am si eu o nedumerire,acesta copila la asa o varsta frageda,cum de si-a facut asa prematur o impresie de genul asta despre baieti,am auzit multe la viata mea dar asa o comparatie la adresa fetelor…OBIECTE DE UNICA FOLOSINTA…pacat si rusine, o sa creasca fetita si o sa se convinga ca sunt si baieti care sa respecte fetele, nu toti sunt la fel, precum nici fetele nu sunt toate ca ea,mi-a lasat un gust amar declaratia Elenei.

  2. 4
    anisoara Says:

    Nu toti au venit la aceasta emisiune, pt. o casatorie; ;( si nici cu o nunta nu putem paria, ca multe surprize vor aparea ;(aproape toti au venit cu lectia facuta :) asa ca noi pierdem timpul asta e in lipsa de ocupatie ma uit ;( iar de ma insel, pot zice: cine e mai bun sa castige:

  3. 3
    anisoara Says:

    Are dreptate si Elena ,in felul ei :) dar totusi,,,,,,,,,,,,bine e sa scrim noi mai corect: :) si aici ma refer la cineva mai de sus:

  4. 2
    ana11 Says:

    are dreptatate elena dar femeile -s de vina ca ia anvatat asa pe baieti si traesc cu ele de lpe o zi la alta.

  5. 1
    Mireasa Says:

    Nu toti baietii sunt asa, e naiva :)

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free