Fete: Sanda, 22 ani, Oradea


sanda-mireasa-pentru-fiul-meuSanda este concurenta in competitia Mireasa pentru fiul meu. Are 22 de ani, vine din Oradea si este de profesie manichiurista-pedichiurista.

Este in zodia berbecului si are ca pasiuni: cantatul, dansul si sportul.

Sandei ii place sa gateasca mai mult ceea ce ii place sa manance si isi doreste un suflet pereche, care sa fie educat, ingrijit si cu simtul umorului.

Concurenta a marturisit ca nu a facut niciodata nimic pentru a castiga dragostea unui barbat, deoarece considera ca aceasta se simte, nu se castiga.

Ce parere aveti de concurenta Sanda?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Fete: Sanda, 22 ani, Oradea”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    berci anuta Says:

    esti o fata frumoasa din toate punctele de vedere.imi pare foarte rau pentru ca nu ai facut un cuplu cu dragos dar ai sa gasesti in curand perechea potrivita.pwp

  2. 13
    carmen Says:

    fata asta pe langa uratenia ei evidenta ii si f proasta si mincinoasa.in primul rand o intrebare la ce salon super cunoscut a lucrat in oradea?singura se contrazice urmarind descrierea personalitatii ei din video de la inceputul competitiei si urmarind o pe parcurs.bine ca a iesit sa nu o mai vedem cu dramele ei in emisiune!o falsa,disperata dupa afirmare.o penibila!
    apropo de cei care o sustin cum puteti afirma ca ii o fata sincera,corecta si fara pata doar din emisiunile de la tv????????????aparentele insalaaaaaa!!!!
    ahhhhhhhhh sa o vedeti ce aere de vedeta are prin oras,cine se crede Andreea Marin?sau ca a aparut si ea la tv acuma este vreo vadeta,un model de urmat?nasoalaaaaaa lasa aerele ca nu ne ai impresionat cu nimik.

  3. 12
    clau Says:

    ESTE CEA MAI BUNA CONCURENA A ACESTUI SEZON

  4. 11
    merri Says:

    disperata casei.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free