Fete: Elena, 19 ani, Targoviste


elena-mireasa-pentru-fiul-meuElena este cea de-a patra concurenta intrata in competitia Mireasa pentru fiul meu. Are 19 ani, vine din Targoviste si a terminat un liceu cu profil matematica-informatica. Si-ar dori sa urmeze o cariera in Jurnalism.

Se caracterizeaza ca fiind o persoana sociabila, calma, deschisa, asa cum o descrie si zodia ei, berbec.

Elena iubeste animalele si ii place sa faca karaoke.

Ea este o buna gospodina si are nevoie de un suflet pereche care sa fie romantic si sa aibe cate putin din toate.

Ce parere aveti de concurenta Elena?

Articol realizat de Raluca Neagu

10 comentarii la “Fete: Elena, 19 ani, Targoviste”

  1. 10
    masenka Says:

    insipida si ridicola..

  2. 9
    merri Says:

    Stai ma acasa, invata pentru bac. nu te vrem in casa, bine ca ai plecat poate intra alte fete . Catalin a spus ca nu te place .

  3. 8
    merri Says:

    Sigur vrea sa se casatireasca, dar nu o plac baietii la fel ca Sanda au fata plina de cosuri negre si asta poate fi un motiv dai cu pudra peste mai ales ca Sanda lucreaza ca manechiurista intr-un cabinet .Urat.

  4. 7
    Dora Says:

    Cred ca Elena este prea mica pentru un concure matrimonial, dar nu se poate stii. Tot 19 ani avea si Cristinade la Npm 4 si s-a casatorit cu Lucian si casatoria lor dureaza de mai mult timp, nu ca a Dianei cu Valentin.

  5. 6
    merri Says:

    Nu am cuvinte cred ca dormeau cand au ales toate concurentele.Nu vrem misuri dar macar 6 din 12 sa fie mai . Baietii sunt aratosi.

  6. 5
    Claudia Says:

    Parerea mea e ca cei care au selectionato dormeau in momentul respectiv.Ce concepti are in privinta baietilor pai mai fata daca ai asemenea concepti mai stai afara fati o relatie mai cunoaste lumea .Nu ai ce cauta in asemenea emisiune intradevar esti frumoasa insa esti total pe dinafara.Afirmi lucruri ce denota faptul ca inca ai minte de copil.E logic ca multi barbati sunt precum zici dar asta e nu cred ca ceea ce ai afirmat tea ajutat prea mult ba dincontra.Nu cred ca vei ajunge sa te casatoresti in aceasta emisiune in primul rand ca nu esti pregatita atat fizic cat si psihic.Mai ai de “mancat”.
    Scuzatimi greselile gramaticale .

  7. 4
    alexya Says:

    e preferate mea are dreptate in privinta cu baietii dar daca esti desteapta poti sa-i folosesti u si aici ma refer sa-i sorci de bani de ea imi place cel mai mult e tare doolce…

  8. 3
    simona Says:

    cam aeriana

  9. 2
    daria Says:

    e draguta…dar copila,cam nu ar ave ce sa caute la o emisiune de acest gen,parerea mea.succes

  10. 1
    Lucian Says:

    E draguta, seamana mult cu Adelina de la NPM 5. Sper nu si la comportament, pentru ca Adelina era foarte tacuta, si nu stia deloc ce vrea de la viata si de la competitia in sine.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free