Mireasa pentru fiul meu incepe oficial din 29 august


mireasa-pentru-fiul-meu-online-antena-1Mult asteptatul reality-show matrimonial, care vine acum sub un alt nume, Mireasa pentru fiul meu, va incepe oficial din 29 august pe Antena 1.

Inca din editia cu numarul 5 Nora pentru mama, schimbarile au inceput sa apara, si asta datorita unor neintelegeri contractuale.

Probabil ca aceste schimbari vor fi productive si aceasta emisiunea va redeveni in curand cel mai urmarit reality-show matrimonial din Romania.

Mireasa pentru fiul meu va putea fi urmarita de luni pana vineri intre orele 10.50 – 11.10 si 14.00 – 16.00 si sambata Finala Saptamanii de la ora 20.20, doar pe Antena 1.

Articol realizat de Raluca Neagu

9 comentarii la “Mireasa pentru fiul meu incepe oficial din 29 august”

  1. 9
    2advises Says:

    3restored…

  2. 8
    bunianeta Says:

    de ce nu aveti putina rabdare si intelegere in ceea ce o priveste pe mirela,prezentatoarea noii emisiuni!?si gabriela la inceput a fost la fel de stangace si la fel de criticata, ca mai tarziu majoritatea telespectatorilor au indragit-o.urat din partea celor care fac caracterizari in legatura cu aspectul fizic,fara sa gandeasca.in legatura cu orele de difuzare nici eu nu sunt de acord si sper ca organizatorii sa tina cont si de parerile noastre,a telespectatorilor.ai urez succes prezentatoarei,rabdare si taria de a nu lua in seama rautatile scrise pe site-uri de rautaciosi.

  3. 7
    merri Says:

    Prezenta Gabrielei de sambata ne lipseste cel mai mult, Mirela ce sa zic am inteles ca nu are nici 30 ani si arata de 40 mica slaba fara farmec sa treaca la folclorul ei nu trebuia sa fie facuta vedeta erau destule ……….. . Ora de difuzare daca se poate dupa ora sau la ora 20 ca sa se uite si tineretul sa nu mai voteze numai pers. mai in varsta numai prostii. Pana acum au votat ce nu trebuia si au castigat numai cei falsi .

  4. 6
    daciana Says:

    nici eu nu sunt de acord cu orele alese, nici emisiunea numai are farmecu de pana acuma….gabi avea un farmec aparte care te atragea in fata tv pe care mirela nu il are. nu vreau sa jignesc pe nimeni dar nimeni nu stie sa faca prezinte aceasta emisiune asa cum o facea gabriela, pacat. totul dupa mn este schimbat dar fara atractie la public.scuze dar asta imi este parerea.

  5. 5
    sonia Says:

    Scuze: am vrut sa scriu ca nu sunt de acord cu orele alese pentru difuzarea emisiunii.

  6. 4
    sonia Says:

    Nu sunt de acord alese. Se vor uita numai pensionarii la aceasta emisiune iar ea se adreseaza cu precadere tineretului.

  7. 3
    ana11 Says:

    trebuie sa fie seara dupa opt emisiunile sa avem timp sa ne iutam la emisiune nu cand ai de lucru mai mult.numai aia care stau la pat aia se uita de diminiata la emisiunie ,eu am noroc ca vad programul in reluare pe net.

  8. 2
    doina Says:

    Nici nu se putea mai proasta alegerea in legatura cu orele de transmisie .
    Nu inteleg cum incepe pe 29 ? luni de dimineata este prima emisiune ?.

  9. 1
    cristina tudor Says:

    nu imi plac orele alese.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free