Brandusa NPM4 si Alexandra NPM2 s-au intalnit in Londra


Brandusa-npm4-alexandra-npm2Brandusa, fosta concurenta Nora pentru mama 4, se afla de cateva luni bune in strainatate. Ea locuieste in prezent in Belgia alaturi de iubitul ei, Adrian.

Desi se afla departe de casa, Brandusa a continuat sa tina legatura cu fostii concurenti, printre care si Alexandra de la Nora pentru mama 2, cele doua foste concurente intalnindu-se saptamana asta in Londra. brandusa-npm-4-alexandra-npm-2

Brandusa a ramas in cele mai bune relatii cu Alina de la NPM4, cu care urmeaza sa se intalneasca in luna mai in Spania, unde se afla aceasta.

Brandusa a facut mai multe schimbari in viata ei, printre care si una de look, fosta concurenta fiind in prezent blonda.

Articol realizat de Raluca Neagu

18 comentarii la “Brandusa NPM4 si Alexandra NPM2 s-au intalnit in Londra”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    brenda Says:

    draga anica;……am avea noi fete lesinate dupa munk dar tu ce fata ai ptr 6 milioane in romania?????

  2. 9
    Meri Says:

    Alin nu o place pe Elena si nu cred ca are ganduri de insuratoare sau pt. bani .

  3. 8
    alex Says:

    PE MIHAELE CARE NU FACEA DE ALEX.NU MI-A PLCUT DE FATA ASTA DELOC:URATA SI REA.ALEX ESTE UN BAIAT DE MILOANE.SI-A BATUT JOC DE EL NICI NU TREBUIA SA FACA CUPLU CU EA .NICI UN BAIAT DIN CASA NU A VRUT-O.URATA CU DR*CII.

  4. 7
    Meri Says:

    As dori sa vina si Mihaela , NPM 3 din Calarasi o fata deosebita dar nu se potrivea cu Alex. la fel concurentul Vlad npm 4 si Carmen, Alexandra – Eforie npm 4.

  5. 6
    cata Says:

    am votat,votez si voi vota cuplu alin-elena !e cel mai frumos cuplu! se potrivesc! va sustin! aveti grija de voi! alin-elena=love!

  6. 5
    Anica Tractor Says:

    ce fete lesinate au de la munca din londra :D :) ))))) :) )))=)))=)))

  7. 4
    Anica Tractor Says:

    doua ….. :) ))) wsm!

  8. 3
    atomix Says:

    da ,meri abia ii astept sa-i vad si sa-i dea un sfat elenei sa fie si mai apropiata de alin.este cuplul cel mai bine inchegat la ora asta.votati cuplul alin -elena.

  9. 2
    cata Says:

    abeia astept sa vad editia d 1 martie !alina si ionut npm3 mi a placut si imi place d voi! si abeia astept sa va vad!imi place si de roxana andreea,stefan si alexandru.

  10. 1
    Meri Says:

    Abia astept sa va vad, si poate ii influentati si voi pe cei care ii voteaza cuplurile de complezenta cum au facut pana acum . toate cuplurile au divortat.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free