La multi ani, Cristina!


cristina-npm5Astazi, 12 februarie, este ziua de nastere a Cristinei, concurenta Nora pentru mama 5. Aceasta implineste frumoasa varsta de 22 de ani, ocazie cu care dorim sa ii uram un calduros La multi ani si multa fericire alaturi de Sergiu, partenerul sau din concurs.

In ultima perioada Cristina a fost implicata in mai multe conflicte in casa Nora pentru mama 5. Cel mai controversat si in detaliu dezbatut a fost cel legat de mesajul pe care aceasta l-a transmis lui Alin prin intermediul Iuliei, mesaj ce a starnit ample controverse in casa. Mult mediatizatul conflict i-a adus concurentei locul 3 in randul fetelor protejate de public.

La multi ani, Cristina si mult succes in continuare!

Articol realizat de Raluca Neagu

44 comentarii la “La multi ani, Cristina!”

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Andreea Says:

    tu in primul rand sa stii ca nu esti mai presus decat ceilalti concurenti si sper ca ti’ai bagat mintile in cap si ca de acuma inainte nu o sa te mai bagi in relatiile celorlalti cum ar fi elena si alin [preferatii mei de altfel] deci te rog sa stai cu picioarele pe pamant si sa nu te mai crezi suprema!!!

  2. 9
    semida Says:

    nu meriti sa castigi…nu am nimic cu tine dar nu inteleg de ce te bagi unde nu iti fierbe oala ! oricum la multi ani!

  3. 8
    zbury Says:

    la multi ani cristina

  4. 7
    girl Says:

    stramba si urata

  5. 6
    andrereea Says:

    bv cristina tinio tot asa felicitari iti ures un sincer la multi ani esti preferata mea succes :X:XX:X:X:X:XX:faci un cuplu foarte frumix cu sergiu bv

  6. 5
    georgycutza Says:

    E o falsa :X_:X

  7. 4
    kinleygirl Says:

    La multi ani! Sper sa fii fericita cu sergiu! mult succes!

  8. 3
    Costel Says:

    La multi ani Criustina dai si tu o tuica?

  9. 2
    ella Says:

    Nu,nu-l merita.este puturoasa,plina de intriga dornica de afirmare,urata,ii place bauturica si toate astea s-au vazut la televizor.Sunt fete mult mai frumoase ,harnice ,cuminti cum sunt Elena,Maria,Mihaela.

  10. 1
    lili Says:

    Cristina nu merita locul 3 pentru ca nu are nici o treaba cu concursul.Ea a venit doar pentru afirmare.Nu are nici frumusete, nici inteligenta si nici cu gospodarirea si curatenia casei nu le are.Cum este posibil sa nu-si schimbe lenjeria de pat timp de o luna de zile.Va dati seama ce fel gospodina o fi la casa ei ???????????????????????Si unde mai pui ce ii place si bauturica tare ,gen votca.

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free