Vlad NPM4 in casa Nora pentru mama 5


Nu ratati in emisiunea de astazi imagini cu Vlad, pasind pentru prima oara in casa Nora pentru mama 5.

Oare ce impresii le-a lasat acesta actualilor concurenti?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Vlad NPM4 in casa Nora pentru mama 5”

  1. 7
    cata db Says:

    vlad imi place foarte mult si mi.as dori sa formeze cuplu cu alina!le sta foarte bine impreuna!au fost cuplu meu preferat la npm4 si m.as bucura sa se impace!se potrivesc!va pup!si vreau sa mai aud de voi!ca ati fost favoriti mei la npm4!bafta

  2. 6
    zenaida Says:

    Cel mai frumos cuplu npm va ramane Vlad-Alina indiferent cate editii vor mai fii. Doi copii frumosi, destepti si talentati care impreuna au o stralucire aparte . Nu se stie niciodata ce surprize le rezerva viata , de Revelion au cantat impreuna si au voci placute care se imbina f bine , un duet ar fi un real succes.

  3. 5
    dora Says:

    M-am bucurat sa-l revad pe Vlad. Se pare ca are o prietena cu care se pare ca se potrivesc, dar nu cred ca vor ramane impreuna. E un baiat cu mult sarm si farmec. Si fetele din casa il admira (de exemplu Silvia si Cristina), apoi nici Valentinei nu-i era indiferent.

  4. 4
    emy Says:

    FRUMOS BAIAT SI SE POTRIVEA CU ALINA .PACAT.

  5. 3
    constantin Says:

    cuplu meu preferat la nora pentru mama4 a fost alina-vlad!v.am sustinut!si mi.as dori sa aud k mai vorbiti.si un telefon d sarbatori ar fi frumos,macar pentru momentele frumoase petrecute d voi impreuna in casa npm4! sper sa fi fericit alaturi d actuala iubita! apropo cu alina din casa nora pentru mama4 ai mai vorbit?ce mai sti de ea?dar cu ceilalti concurentii a i mai vorbit? te rog mult sa imi raspunzi!multumesc!

  6. 2
    sonia Says:

    Impresia mea este ca Vlad inca umbla din floare-n floare. In rest, acelasi baiat dragut, manierat, inteligent. Bafta Vlad !

  7. 1
    niko Says:

    NU O VREAU PE BEATRICE DE LA TE VREAU LANGA MINE DACA VA INTRA MAIMUTA AIA IN CASA NU O SA MA MAI UIT LA NPM5 SI NICI LA KANAL D CARE SINCER TV ESTE TOT TIMPUL PE ACEST POST,SA NU MAI ZIC CA CEI DE LA KANAL SPER SA VADA ACEST MSJ ,SCHIMBA PROGRAMUL FILMELOR CUM VOR EI SUNT FOARTE NESERIOSI ;IUBIRE DE ARGINT A MUTAT DE LA 6 DIMINEATA RUSINE CA ACEST FILM IL URAMREAM SI ACUM NU MAI POT SA MA MAI UIT,MAI TINETI CONT SI DE PARERILE NOASTRE,

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free