Ioan, suparat pe Mihaela


npm5 ioan si mihaelaIoan sau mai bine zis Don Juan-ul casei Nora pentru mama 5 s-a decis intr-un final sa faca cuplu cu Catalina, desi baietilor le spusese anterior ca o place pe Mihaela si ca ar vrea sa o aleaga pe ea.

Cu toate ca el si Mihaela au avut un prim sarut, se pare ca asta nu l-a facut sa o prefere pe ea in momentul cand a decis sa inceapa o relatie.

Motivatia lui Ioan in ceea ce priveste faptul ca nu a ales-o pe Mihaela pentru a forma un cuplu a fost aceea ca s-a simtit dezamagit in momentul in care a aflat ca aceasta ar putea avea pe cineva afara, lucru care l-a determinat sa se indeparteze si sa o aleaga pe Catalina.

Credeti ca Ioan a facut alegerea potrivita? Oare el a spus adevarul in ceea ce priveste motivul pentru care nu a ales-o pe Mihaela pentru a forma un cuplu?

Articol realizat de Raluca Neagu

17 comentarii la “Ioan, suparat pe Mihaela”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 17
    gaby Says:

    Sincer eu cred ca Ionut este prea copilaros si imatur.Nu cred ca este pregatit pentru casatorie dar merita sa incerce sa aiba o relatie cu oricare fata din casa.Poate dna.Mioara are dreptate cand spune ca acestia sunt primii pasi a lui Ioan spre o relatie si nu ar trebui sa fie judecat.Eu consider ca a gresit oarecum in ceea ce o priveste pe Mihaela.Inteleg faptul ca trebuia sa cunoasca toate fetele dar nu cred ca trebuia sa o sarute pe Mihaela pentru ca poate aceasta si-a facut sperante in ceea cel priveste iar acum sufera pentru ca nu este impreuna cu el.In ceea ce priveste relatia dintre Ionut si Catalina cred ca este o relatie bazata pe neincredere.Catalina este o fata prea linistita pentru el si cred ca ar trebui sa se mai gandeasca daca relatia lor va avea un viitor.

  2. 16
    cata Says:

    ioan e vai de capul lui e un afemeiat

  3. 15
    sorina Says:

    Ioan si mihaela ,,,,,,,,, ce cuplu ar fi format , nu prea bun pentru ca ioan mi se pare cam fustangiu si neserios , nu stie ce vrea , si akm cauta sa o indeparteze pe mihaela de el chiar daca fata nu a gresit cu nimic , si chiar nu a gresit ,,,, sa facut tam , tam mare ca a venit cu iubitul ,,,, parerea mea e ca fata spune adevarul si poate chiar era un amic dar a fost un motiv de al lui ioan sao indeparteze de el , .
    Si a ales o pe catalina ,o fata care nu prea imi place da are un comporament bun dar ,,,, sa zicem mie pers nu imi place vb prea mult neintrebata , si mi se pare ciudat ca akm doamna mara e foarte incantata de catalina si pe saraca mihaela a lasato acolo sa sufere ca de ea si a fac sperante k fiul dansi

  4. 14
    misha Says:

    Mare noroc are Mihaela k nu a facut cuplu cu Ioan….e loc si de mai bine..Ioan mi se pare tare NESERIOS…dupa ce i-a dat sperante fetei ii cauta nod in papura, face tot el pe suparatul….

  5. 13
    misha Says:

    Aspectul fizic conteaza, cel putin pentru baieti…Prima eliminata a fost Alexandra, (”nu se potriveste fizic cu baiatul meu…”), cea mai durdulica din casa…daca era 90-60-90 nu cred k o eliminau…

  6. 12
    Monica ( Pitesti ) Says:

    “Batalia” fetelor a fost pe acesti trei juni: Valentin, Ioan si Alin. Ioan, din dorinta de a cunoaste sau poate asa-i este felul, a cam zburat din floare-n floare, ceea ce a generat un pic de ..gelozie intre fete.
    Ioan, este un copil inca, Nu-l vad pregatit pentru casatorie. Nu am retinut ce studii are.
    Fata, Iulia, este frumusica si inteligenta.

  7. 11
    Alice Says:

    Haideti sa fim seriosi si sa analizam lucrurile asa cum trebuie pentru ca desi se spune ca aspectul fizic nu conteaza , parerea mea este ca da, iar Ioan intareste aceasta convingere a mea. Asta nu inseamna insa ca cei doi intre care exista atractie fizica nu se pot intelege foarte bine ca si cuplu. parerea mea este ca se potrivesc si ca alegerea facuta de Ioan este foarte buna. Comportamentul Mihaelei mi se pare exagerat din doua puncte de vedere, si anume pentru ca inainte sa se cunoasca prea bine cu Ioan a inceput sa ii spuna Doamnei Mara soacra ceea ce mi se pare exagerat fie si in gluma, iar al doilea aspect vizeaza “depresia” avuta in urma comentariilor celorlalte fete cum ca ar fi avut un iubit la intrarea in casa. Daca mie mi-ar aduce cineva astfel de acuze , mai ales sa vina din partea unor persoane necunoscute pentru mine nu m-ar afecta in nici un fel. cel care nu se teme si nu are indoieli sau regrete nu are de ce sa se discuple sau sa se macine interior.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free