Alexandra a parasit competitia Nora pentru mama 5


npm5 alexandraAlexandra si Valentina au fost propuse saptamana trecuta pentru eliminare.

Ele au fost nevoite sa convinga publicul sa le voteze pentru a ramane in casa, dar se pare ca numai una dintre ele a reusit acest lucru, si aceea a fost Valentina, care a fost votata in proportie de 63,8% pentru a ramane si in proportie de 36,2% pentru a pleca.

Alexandra insa, nu a reusit sa convinga, iar publicul a decis ca aceasta sa paraseasca competitia. Ea a fost votata intr-o proportie de 57,2% pentru a pleca din competitie si doar 42,8% pentru a ramane.

Ce parere aveti de faptul ca Alexandra a parasit competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Alexandra a parasit competitia Nora pentru mama 5”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Oanaa Says:

    Mai bine iesea fraiera aia de Valentina ca nu are ce cauta in casa :) )

  2. 19
    Monica ( Pitesti ) Says:

    Alexandra nu este o fata “grasa”, este o persoana plinuta. Este inalta si nu-i sta rau. Este posibil, ca cineva s-o placa asa cum este ea: plinuta, energica si inteligenta.
    Bafta Alexandra !

  3. 18
    sorinel_sukaru1986 Says:

    alexandra e prea grasa si nu se uita nimeni la ia.daca ar slabi ar avea noroc.asa k o sa mai treaca apa pe dunare pana so marita.

  4. 17
    name Says:

    sa se duca acasa si slabeasca vreo 30 de kg si sa invete ca nu e bine sa vorbesti aiurea

  5. 16
    Andra Says:

    nu stiu cine o voteaza pe valentina…este nevrotica, nu e de mirare ca la varsta asta este singura si a venit in concurs sa gaseasca pe cineva…..eu cred ca orice baiat inebuneste de nervi langa ea….nu sunt rautacioasa de fel dar numai pentru faptul ca ajunge sa critice pentru fizic ma scarbeste enorm

  6. 15
    Meri Says:

    Amindoua au avut ceva de spus in casa si au fost propuse spre eliminare. Ce a ramas si va ramine, mutele, care stau linistite si nu deranjeaza mamele pai sa se uite ei 2 ore la tv. ca a venit Mihaela cu vecinu la hotel. Acum parca sunt niste stane de piatra cele din casa Curcubeului. Aceste fete spuneau si spun ce se intimpla in casa. Acum……

  7. 14
    Xandra Says:

    Imi pare rau ca a plecat Alexandra, din punct de vedere al comportamentului ii era superioara Valentinei… .Pacat…desi nu cred ca si-ar fi gasit perechea in concurs,dar poate, prin participare, s-a facut remarcata si va aparea un barbat in calea ei, cu care sa se potriveasca.

  8. 13
    Xandra Says:

    comporti*

  9. 12
    Xandra Says:

    valy te compoti copilareste. Nu c-as fi eu in masura sa comentez dar atitudinea ta este absolut penibila. Daca nu o placi pe Elena nu mai comenta la articolele cu ea sau la altele, vezi-ti de Valentina ta si comenteaza la aricolele despre ea!Bine ca arati tu mai grozav decat Elena..ce sa-ti povestesc?!Abtine-te!

  10. 11
    Dinu Says:

    pacat ca telespectatorii au preferat ipocrizia Valentinei si au eliminat-o pe Alexandra. eram curios sa-i vad evolutia… e o fata foarte frumoasa, chiar daca e mai grasuta.

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free