Alexandra a parasit competitia Nora pentru mama 5


npm5 alexandraAlexandra si Valentina au fost propuse saptamana trecuta pentru eliminare.

Ele au fost nevoite sa convinga publicul sa le voteze pentru a ramane in casa, dar se pare ca numai una dintre ele a reusit acest lucru, si aceea a fost Valentina, care a fost votata in proportie de 63,8% pentru a ramane si in proportie de 36,2% pentru a pleca.

Alexandra insa, nu a reusit sa convinga, iar publicul a decis ca aceasta sa paraseasca competitia. Ea a fost votata intr-o proportie de 57,2% pentru a pleca din competitie si doar 42,8% pentru a ramane.

Ce parere aveti de faptul ca Alexandra a parasit competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Alexandra a parasit competitia Nora pentru mama 5”

  1. 1
    Trompeta Says:

    Ma bucur ca Alexandra a plecat, ii placeau barfele, se baga in multe si apoi nu recunostea, chiar nu se merita sa mai ramana, ma bucur ca Valentina a ramas, nici nu se compara cu Alexandra nici la fizic, Valentina e o papusa, se descurca bine intr-o conversatie nu se impotmoleste, ca alte prapadite din competitie, si nu o poate duce nimeni de nas, bravo ei!

  2. 2
    AndyGirl Says:

    imi pare rau ka nu a putut sa kunoaska un baiat..se potrivea ku Nikolae..dar dak voi n i-ati dat o sansa la un baiat…nush aici ati mai gresit si voi pt ca nu ati lasat-o si pe ea ku baietii nu v-ati gandit dekt la spektul fizik ofi fost ea grasha dar am vazut ka e linistita uneori nu konteaza doar fizikul ci si sufletul..pakat simt ka se potrivea si ea ku nikolae..IMI PARE RAU KA NU A AVUT NOROK LA BAIETI..E ASTA E!

  3. 3
    flori Says:

    imi pare rau de ea ca a plecat dar dupa cum sa vazut nici un baiat nu era interesat de ea si nu prea mai avea rost sa stea acolo probabil de aia a si fost votata de mame.

  4. 4
    florina Says:

    aleluiaaa!!=)))

  5. 5
    lili Says:

    Am zis mai la inceput ca o sa plece prima din casa,cele grase n-au ce cauta intr-o astfel de competitie,o sa urmeze si Valentina curand,si Daiana si Mihaela…

  6. 6
    ioana Says:

    super, eram sigura k iese prima

  7. 7
    caty cluj Says:

    valentina e o competitoare puternica si mamele vor sa scape de ea se vede clar acest lucru nu asta e motivul ca nu are cuplu ca nu este ea singura fara cuplu

  8. 8
    valy Says:

    alin e un bulversat vroia sa o intrebe pe valentina ceva dar nu stia ce in legatura cu elena nu inteleg de ce se baga unde nu e treaba lui fetele sunt cu problemele lor dar schiloada i-a spus lui alin numai prostii dar ce a zis ea de valentina nu i-a spus lui alin

  9. 9
    valy Says:

    elena FEMEIA SNUR FARA TATE FARA C*R dupa ce ca avea doar snur (chilotii) i-a mai dat si pe aia lui alin se vede ce gusturi are alin el are sanii mai mari ca elena

  10. 10
    alina Says:

    valy si tie ciuda cumva k nu are elena tate??/ca na fund am vazut ca are destul..macar nu are ditamai burta ca valentina de nu i se cunosc tatele..si daca iti place valentina imi dau seama ca nu esti decat o mahalagioaica exact ca ea..si in primul rand valentina troncane toata ziua fara nici o coierenta incepe un subiect termina cu altul totul in favoarea ei si in al doilea rand nici macar nu lasa pe nimeni sa vb..elena ia zis lui alin doar ce sa intamplat intre ea si ciocanitoarea de valentina,,,abia ast sa iasa din casa!!11ma rog pt asta ..afara cu valentina la oi undeva in padure cu ea!!!

  11. 11
    Dinu Says:

    pacat ca telespectatorii au preferat ipocrizia Valentinei si au eliminat-o pe Alexandra. eram curios sa-i vad evolutia… e o fata foarte frumoasa, chiar daca e mai grasuta.

  12. 12
    Xandra Says:

    valy te compoti copilareste. Nu c-as fi eu in masura sa comentez dar atitudinea ta este absolut penibila. Daca nu o placi pe Elena nu mai comenta la articolele cu ea sau la altele, vezi-ti de Valentina ta si comenteaza la aricolele despre ea!Bine ca arati tu mai grozav decat Elena..ce sa-ti povestesc?!Abtine-te!

  13. 13
    Xandra Says:

    comporti*

  14. 14
    Xandra Says:

    Imi pare rau ca a plecat Alexandra, din punct de vedere al comportamentului ii era superioara Valentinei… .Pacat…desi nu cred ca si-ar fi gasit perechea in concurs,dar poate, prin participare, s-a facut remarcata si va aparea un barbat in calea ei, cu care sa se potriveasca.

  15. 15
    Meri Says:

    Amindoua au avut ceva de spus in casa si au fost propuse spre eliminare. Ce a ramas si va ramine, mutele, care stau linistite si nu deranjeaza mamele pai sa se uite ei 2 ore la tv. ca a venit Mihaela cu vecinu la hotel. Acum parca sunt niste stane de piatra cele din casa Curcubeului. Aceste fete spuneau si spun ce se intimpla in casa. Acum……

  16. 16
    Andra Says:

    nu stiu cine o voteaza pe valentina…este nevrotica, nu e de mirare ca la varsta asta este singura si a venit in concurs sa gaseasca pe cineva…..eu cred ca orice baiat inebuneste de nervi langa ea….nu sunt rautacioasa de fel dar numai pentru faptul ca ajunge sa critice pentru fizic ma scarbeste enorm

  17. 17
    name Says:

    sa se duca acasa si slabeasca vreo 30 de kg si sa invete ca nu e bine sa vorbesti aiurea

  18. 18
    sorinel_sukaru1986 Says:

    alexandra e prea grasa si nu se uita nimeni la ia.daca ar slabi ar avea noroc.asa k o sa mai treaca apa pe dunare pana so marita.

  19. 19
    Monica ( Pitesti ) Says:

    Alexandra nu este o fata “grasa”, este o persoana plinuta. Este inalta si nu-i sta rau. Este posibil, ca cineva s-o placa asa cum este ea: plinuta, energica si inteligenta.
    Bafta Alexandra !

  20. 20
    Oanaa Says:

    Mai bine iesea fraiera aia de Valentina ca nu are ce cauta in casa :) )

  21. 21
    kamelis Says:

    valentina este o concurenta puternica fata de celelalte fete .si pe mame le deranjeaza acest lucru gasind motive si anume ;ca valentina este prea mare prea vulgara .parca fetele din ziua de astazi sunt mai breze …sa asteptam putin si sa vedeti ce scot din gura fetitele tacutele no sa va va vina sa credeti …suntem abia ,la anceput .macar valentina este naturala nu se da maica tereza ca si elena .

  22. 22
    kamelis Says:

    doamna ””’mioara cu picioarele pe masa de la bucatarie .foarte frumos bravo!!!!!!!

  23. 23
    name Says:

    Monica , Alexanda este o fata grasa :) ) nu stiu de ce se tot spune ca e plinuta , este grasa … si atunci cand esti gras , esti placut de mai putine persoane , deci daca era slaba , altele erau sansele ei in concurs … asa nimeni nu vrea o grasa , grasele sa stea acasa.
    Dupa ce ca este si grasa , mai are si multe de comentat … si de multe ori a zis ceva iar dupa nu a mai recunoscut nimic si grasa si mincionasa :) ) acasa cu ea :)

  24. 24
    Mihaela Says:

    Eu una nu ii vedeam rostul Alexandrei in concurs mai ales ca a starnit si cateva controverse in randul concurentelor dar in momentul in care am vazut ce vorbe spunea Valentina despre Elena mi’am dorit ca Alexandra sa ramana si cea care sa plece sa fie Valentina..Deci concluzia: Drum bun in viata Alexandra si chiar imi pare rau de tn

  25. 25
    gaby Says:

    Nu prea o cunosc foarte bine pe Alexandra dar cred ca merita sa ramana in concurs.Nu prea am foarte multe de comentat dar vreau sa spun ca nu conteaza aspectul fizic si cred ca toate categorile de persoane merita sa stea in casa chiar daca sunt grasi sau slabi sau inalti sau scunzi.In rest sper ca Alexandra isi va gasi jumatatea afara si va avea mult succes.

  26. 26
    Ediii Says:

    Mai Alexandra trebuia sa iasa… era de asteptat inca din primele doua saptamnii sa fie ea prima eliminata [este si GRASA, nu plinutsa GRASA EXAGERAT DE GRASA (saraca) de ea..) si nici nu este cu bun simt si nici nu evita conflictele ...]. In schimb Valentina nu trebuia sa iasa si ea este o nesimtita , poate chiar mai nesimtita ca Alexandra,dar ea macar stie sa vorveasca si cand deschide un scandal stie sa.l termine …[Eu nu o suport pe Valentina,dar asta este adevarul...,Si daiana este preferata mea :X .. si ea a avut un conflict cu Valentina..,dar chir daca Valentina este o nesimtita infecta ,trebuia sa ramana in casa , Insa alexandra Nu...].La toate statisticile de pe siteurile npm si blogurile Alexandra este pe ultimul loc… nu o suporta nimeni, insa Valentina este destul de sus la voturi … In orice caz nu ma intereseaza de ele , prefereta mea este Daiana si decat de ea ma intereseaza in concursul asta :X. Va rog s.o votati si voi <3!

  27. 27
    didiii Says:

    Eu as fi vrut sa iasa Valentina afara` din ksa nora ptr mama..Alexandra mi se pare foarte d trb si prietenoasa..adevaru` e ka la inceput nu prea am simpatizat.o dar aqm mi.am schimbat parerea.Pakat ka a iesit… !:(

  28. 28
    Karla Says:

    GRASA,DIFORMA…asa arata o fata la 20 ani? Puturoaso,fa miscare,lasa mancarea si trancaneala!

  29. 29
    blondy Says:

    mai bine pleca Valentina!

  30. 30
    malyna Says:

    desi nu-mi placea alexandra as fi preferat sa ramana in kasa sh sa iasa valentina

  31. 31
    robert Says:

    eu sper :) sa iasa catalina ;) si pe alexandra sa o vad iar in casa

  32. 32
    robert Says:

    voi astia care spunei ca este grasa:) dar silvia cum pnm este? este mult mai grasa decat ea si urata . Ea la fata era cea mai frumoasa fata

  33. 33
    lavinia Says: Says:

    vreau sa ramina in casa alezandra dar :) nu ai c e face am votato dar ….

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free