In Casa Baietilor exista doua tabere


tabere baietiLa intalnirea avuta cu Maria si Adelina, Valentin le-a dezvaluit fetelor ca ei sunt impartiti in doua tabere. Una formata din baietii mai linistiti si retrasi: Sorin si Costel si alta formata din baietii veseli: Ioan, Alin, Valentin, Andrei si Nicolae.

Desi ne-am fi asteptat ca baietii sa fie mai uniti, se pare ca si intre ei exista mici neintelegeri sau cel putin diferente de caracter, care i-a determinat sa se imparta in doua tabere.

Sa fie vorba oare de marginalizare?

Ne putem aduce aminte ca Sorin a fost de multe ori luat peste picior sau pur si simplu marginalizat de catre Ioan care a incercat sa faca glume pe seama acestuia.

La fel de bine, ne putem aminti de conflictul dintre Costel si Alin, in urma jocului de carti pe porunci, cand Costel a refuzat sa joace, iar in urma insistentele lui Alin a pornit o mica cearta intre acestia.

Cu toate ca majoritatea baietilor afirma ca ei se inteleg bine, se pare ca lucrurile nu stau chiar asa.

De ce credeti ca s-au format cele doua tabere in Casa Baietilor?

Articol realizat de Raluca Neagu

Un comentariu la “In Casa Baietilor exista doua tabere”

  1. 1
    Maia Says:

    Normal ca in casa baietilor s-au creat 2 tabere…fiecare dupa cate FUMURI are de la MAMA…… dupa cat de rasfatat e…..
    Alin, Valentin si Ioan sunt IMATURI din toate punctele de vedere chiar si s*xual..cum sa se casatoaresca acesti pustani ?!….Organizatorii ar trebui alta data sa aleaga cu mai multa grija concurenti, astfel incat sa nu se mai faca DISCRIMINARI de nici un fel, nici de etnie, nici de religie, nici materiala, intelectuala…
    Oricum ar fi Sorin, dintre toti, da dovada de foarte multa stapanire de sine, de mult respect pentru mama lui ( asa cum se manifesta ea), si de mult bun simt!!!!! Lucru care nu se vede nici la ioan ,nici la Alin si mai ales la Valentin…..

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free