Doamna Maria s-a instalat in Casa Rozelor


doamna maria npm5De sambata seara, doamna Maria s-a instalat in Casa Rozelor, fiind singura mama din Casa Curcubeului, care nu le-a cunoscut inca pe restul concurentelor din casa alaturata.

Pana acum, doamna Maria a fost perceputa ca fiind o persoana falsa de catre fetele din Casa Curcubeului…Va reusi ea sa devina placuta in fata concurentelor din Casa Rozelor?

Credeti ca doamna Maria va reusi sa se acomodeze alaturi de celelalte 6 fete din competitie?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Doamna Maria s-a instalat in Casa Rozelor”

  1. 7
    Karla Says:

    Minte tanti asta …ingheata apele,nu alta!

  2. 6
    AndyGirl Says:

    falsaha wooooww..nu am mai vazut asa falsitate…..mai indreaptate mamito…ca te scot astia din conc(scz) dar shi ea aka fost inselata..nush..dar nu e de-nkredere

  3. 5
    Meri Says:

    Nu cred ca e mincinoasa , cred ca emotiile sunt de vina. Si totusi sa nu uitam ca ea mai face materiale – pareri de fete , altfel ce sa vedem cum tac toti. Lasa ca e bine, cei ce voteaza o aleg pe Mara dupa aspectul fizic sau cum se exprima, sar ea are baiat de insuratoare ? de o votati. Maria are baiat de insuratoare. D-na Maria vrem sa auzim totul despre fete.

  4. 4
    ela Says:

    Doamna Maria e cea mai falsa si a dr*cului dintre mamele aflate in competitie.La faza cu moldovencele s-a vazut ce-i poate capul,asa am observat ca gandesc cei mai multi ardeleni,niste molai si taranoi!E barfitoare si nu recunoaste nimic,o da cotita,parca noi n-avem ochi si urechi!

  5. 3
    Lorena Says:

    Mie mi se pare ca e confuza si emotiva , motiv pt. care se exprima asa … Nu ar trebui sa catalogam asa usor oamenii . Puneti-va in locul ei prin empatie si apoi trageti concluziile . In emisiunea de dimineata a zis ca si acum i se intampla ca Silviei sa ii spuna Cristina si invers . Dati-i ragaz sa cunoasca mai bine fetele si apoi sa faceti afirmatii de genul ca ar fi o mincinoasa .

  6. 2
    teo Says:

    daca continua sa minta in continuare o sa fie catalogata si de fetele din casa rozelor ca fiind o femeie falsa si cred ca din aceasta cauza Nicu va trage ponoasele .Pacat de el ca-l vad u8n om serios.

  7. 1
    misha Says:

    Doamna Maria…face anumite afirmatii, dupa care are o amnezie totala si uita deodata tot ce a afirmat,chiar si cand i se arata materialul si neaga tot.Poate ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a vorbi mult si prost…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free