Afirmatiile lui Valentin au starnit controverse in Casa Rozelor


npm5 valentinSe pare ca afirmatiile lui Valentin, potrivit carora inca se mai gandeste la fosta iubita, Raluca, nu au creat o impresie prea buna fetelor din Casa Rozelor.

Cea mai afectata de acest lucru a fost insa Valentina, care intr-un moment de suparare a declarat “eu nu ma mai intalnesc cu el”.

Valentin le-a povestit baietilor despre relatia frumoasa pe care a avut-o cu Raluca si mai mult decat atat se pare ca inca nu a uitat-o din moment ce a declarat ca niciuna dintre fetele din casa Nora pentru mama 5 nu o poate intrece pe fosta sa iubita.

Fetele din Casa Rozelor sunt de parere ca Valentin nu este pregatit pentru o casatorie in casa Nora pentru mama 5.

Articol realizat de Raluca Neagu

10 comentarii la “Afirmatiile lui Valentin au starnit controverse in Casa Rozelor”

  1. 10
    Karla Says:

    Valentin,Andrei si copilul Ioan sunt cei mai draguti si atragatori baieti. Alin a cazut in dizgratie cu felul lipsit de diplomatie in care a tratat fetele.

  2. 9
    Karla Says:

    Daca a povestit si a laudat-o pe fosta iubita,e de admirat.Inseamna ca a iubit cu adevarat si va fi capabil sa iubeasca din nou,la fel. Alin este infantil si neserios,el barfeste fetele,e clar ca le barfeste si pe fostele.Pana in prezent,Alin s-a iubit doar pe el .

  3. 8
    gabriela valentina Says:

    valentin seamana , fizic , cu bogdan de la npm2

  4. 7
    any Says:

    a a vazut ca valentina nu e de nasul lui si s-a retras motivand altceva nici el nu stie ce vrea a venit aici sa o faca pe raluca geloasa sau pentru marele premiu

  5. 6
    crisa Says:

    valentin e un pici ca s-a laudat la baieti si ce nu avorbit cu valentina mai trebuie sa mai copilareasca ca plange dupa raluca pai fata a vazut cat de copil este si l-a abandonat nu are minte nici de un copil de 10 ani

  6. 5
    yulyana Says:

    dak tot e cu gandul la raluk trebuia sa lase locul la alt baiat sa intre in casa si el sa isi lamureasca sentimentele

  7. 4
    Iuliana Says:

    Asa este,il sustin!

  8. 3
    xapy Says:

    Pai nu stiu daca se gandesc la maritat atat de mult, cat se gandesc sa faca un cuplu cat mai repde , pt a nu fi eliminate. Si totusi, poate se cunosc si fetele cu baietii pana de sarbatori :) )

  9. 2
    zgaiba Says:

    valentin inca nu a cunoscut toate fetele si nu a socializat q ele. o iubire sincera nu se uita asa usor,timpul le rezolva pe toate. valentina nu trebuie sa fie suparata de afirmatiile lu valentin deoarece s-au vazut o data.sunt frumosi amandoi si dak se potrivesc si o sa se inteleaga atunci o sa faca un cuplu,totul depinde de ei. si nu inteleg dc fetele se gandesc la maritat asa de repede? tinand cont k inca nu cunosc baietii.

  10. 1
    gabriela valentina Says:

    parerea mea e ca fetele ar trebui sa mai astepte in privinta lui valentin in legatura cu casatoria. normal ca nu e pregatit sa se casatoreasca cu prima fata intalnita la npm. dupa mine nu se potrivesc nici ca un cuplu dar sa mai fie vorba si de casnicie. sunt cam grabite fetele la maritat.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free