Elena, deranjata de pretentiile prea mari ale baietilor


npm5 elena 29De curand a avut loc un mic conflict intre Elena si doamna Maria. Concurenta Elena, dar si restul concurentelor din Casa Curcubeului au fost putin deranjate de pretentiile cu care au venit unii baieti in competitia Nora pentru mama 5.

Mai precis acestea au fost deranjate atunci cand doamna Maria le-a marturisit dorintele lui Nicolae in materie de fete. Din spusele doamnei Maria, Nicolae nu isi doreste in primul rand ca fetele sa fie blonde si moldovence.

Atat Elena, cat si Iulia sunt de parere ca nu exista fata perfecta pentru Nicolae cel putin in casa Nora pentru mama 5.

Ce fata credeti ca i s-ar potrivi concurentului Nicolae?

Articol realizat de Raluca Neagu

6 comentarii la “Elena, deranjata de pretentiile prea mari ale baietilor”

  1. 6
    tby Says:

    ce-i cu tine tu Meri?……..tu nu o vezi in cursul saptamanii cum e?…….e foarte putin machiata si arata foarte bine..iti recomand o pereche de ochelari pt claritate.Toate fetele arata bine si machiate si nemachiate….e normal sa te schimbe putin un machiaj dar nu atat de mult incat nemachiate schimbarea sa fie radicala…sunt sigura ca fiecare fata/femeie la randul ei se machiaza…..uitati-va la voi…cu machiaj sunteti faine iar fara sunteti urate?……nu cred…..cred ca sunteti la fel de frumoase.

  2. 5
    Meri Says:

    Vorbeste bine doar atit. Nu avem ce admira la ea. Fara machiaj nu e nimic din ce pretentii are.

  3. 4
    patry Says:

    nesuferita…la fel ca Alexandra

  4. 3
    Cristina Says:

    Imi place foarte mult Elena.Mi se pare varianta imbunatatita a Roxanei de la npm3.E frumoasa, finuta , cu capul pe umeri ,pare pacifista si imi place mult ca nu e mutulica.Stie sa isi spuna punctul de vedere cand e cazul si cred ca va stii sa treaca peste conflicte.Nu cred ca e genul de fata care cauta doar baieti care sa arate bine si care sa aiba bani , cred ca ea cauta un baiat care sa aiba si caracter , sa aiba si ceva in cap.Intr-un cuvant imi place

  5. 2
    aura Says:

    mi se pare ca are dreptate daca ei nu au de ce cer la fete?

  6. 1
    Meri Says:

    Elena nu suporta sa fie refuzata. Pai daca la mame le plac fetele cu ceva forme asta e.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free