Doamna Puia a fost descalificata din competitie


npm5 doamna puiaSe pare ca lucrurile s-au cam precipitat in Casa Rozelor, iar in urma tuturor conflictelor dintre doamna Puia si restul concurentelor, starea de sanatate a doamnei nu a fost una tocmai buna, iar dupa niste analize mai amanuntite s-a descoperit ca doamna Puia sufera de o boala care necesita ingrijiri medicale acasa.

De aceea, doamna Puia a fost descalificata din casa Nora pentru mama 5, urmand sa se ingrijeasca mai mult de sanatate.

Mama lui Sorin a fost subiect de discutie in ambele case, multe concurente criticand-o pentru comportamentul ei din competitie.

Inainte de a pleca, doamna Puia a dorit sa-l sfatuiasca pe Sorin sa faca un cuplu cu Silvia, considerand ca ea ar fi cea mai potrivita pentru fiul ei.

De ce credeti ca in ciuda conflictelor existente, doamna Puia a dorit sa i-o recomande lui Sorin pe Silvia?

Articol realizat de Raluca Neagu

10 comentarii la “Doamna Puia a fost descalificata din competitie”

  1. 10
    lavinia Says: Says:

    eu ash crede ca doamna puya e mai buna decit doamna elena :) )

  2. 9
    Diablo Says:

    PUIA ASTA E FRUSTRATA SI NEBUNA DE LEGAT , VB SINGURA PRIN CASA DE CAND A APARUT AM ZIS CA E SCAPATA DE LA ZOO CE TOT O SARACITI ATATA CA E EA DEJA O SARACIE , DA-TI-O DREC DE BABA SCHIZOFRENICA CU CHEF DE SCANDAL , NUSH CUM O SUPORTA BARBATESU. N-AM MAI POMENIT O ASA CREATURA SI CEI CARE II LUATI APARAREA SUNTETI MAI PARANOICI CA EA SAU PENSIONARI FRUSTRATI :) )

  3. 8
    patrissia Says:

    era ok daca i-ar fi facut testu la cap inainte,bietu sorin ce mama bolunda are,pacat k a iesit,radea lumea de ea….

  4. 7
    sonia Says:

    Pacat de biata femeie. Cred ca are ceva afectiuni hepatice, vreo hepatita, dupa cum arata. Lumea nondena de pe site nu a aceptat-o pentru ca spunea lucrurilor pe nume in limbajul ei, in felul de a fi.
    Nu trebuia descalificata, dupa ce ca mai este si bolnava, putea fi convinsa sa stea pina la prima eliminare, pacat de ea saraca, o mama foarte buna.
    As dori daca cineva care o cunoaste si citeste aceste rinduri, sa ne spuna despre sanatate ei si daca arre nevoie de vreun ajutor financiar. Multumesc.

  5. 6
    alina Says:

    Cred ca era bolnava…CU CAPUL!!!
    Mai bine ca a au dat-o afara! Era isterica rau de tot si era o femeie extraordinar de rea,razbunatoare si parsiva-iti dadeai seama dupa felul in care vorbea si ce comenta cand se certa ci cineva.
    Fereasca D-zeu pe fata care i-ar fi asteia nora!!!

  6. 5
    ioana Says:

    sanatate cucoana, ma bucur k ai iesit, pai cum naiba sa nu iti fie dak zici k il averai pe ala rau in tine

  7. 4
    slabiRAU-KANAL-D Says:

    Acum se dovedeste ca si REALITY-SHOW Nora ptr mama e un mare fake. la fel ca toate reality-show-urile din romania. Sper sa mai radem ca pana acum am plans… VARZA !

  8. 3
    maria Says:

    ciudat.. in regulament scrie oare ? pentru probleme de sanatate esti descalificat ? mi sar parut normal sa anunte din cauza unor pb aparute de sanatate concurenta va fi retrasa sin concurs .Mi se pare total aiurea contractul CD daca te imbolnavesti te descalific e ca si cum iar fi dat sut in fund llu Elena npm4. Descaklificarea suna ca si cum ar fi afectat CD

  9. 2
    AntiPuia :)) Says:

    cum de ce? Pai este destul de clar….A vazut k a iesit pe locul 2 si daia, Silvia este placuta telespectatorilor si Puia s-a orientat ;) )

  10. 1
    dinasu Says:

    da ma gandeam eu ca e bolnava.oricum sanatate multa!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free