Fete: Maria, 24 de ani, Bistrita-Nasaud


fete maria npm5Maria este prima concurenta fata care intra in casa Nora pentru mama 5, are 24 de ani si vine din Bistrita – Nasaud.

Ea se caracterizeaza ca fiind o fire sociabila, vesela, optimista si cu zambetul pe buze.

Nora pentru mama reprezinta pentru Maria o noua experienta, o noua provocare si spera ea si un nou inceput in viata sentimentala.

Maria va locui in casa cu cheia rosie.

Ce parere aveti de concurenta Nora pentru mama 5, pe nume Maria?

Articol realizat de Raluca Neagu

89 comentarii la “Fete: Maria, 24 de ani, Bistrita-Nasaud”

Pages: [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 89
    cristina Says:

    o prefacuta.nu are ce cauta in casa

  2. 88
    Ella R Says:

    Gasesc inutila prelungirea sederii Mariei in competitie. Este’nevazuta’…nu se remarca cu nimic. Zambeste si..nu supara pe nimeni,nu contrazice pe nimeni,nu se implica in nimic,nu place-nu detesta pe nimeni,cred ca …AJUNGE. Dna Gabriela,acum dupa episodul 5,inteleg de ce intentionati sa renuntati la un viitor episod6 pe aceiasi tema. O parte din “vina” o poarta comisia care a ales acest “lot” de concurnti. Stiu sunt copii si mame ale acestei tari…DAR unii mult ,mult prea ….”slabuti”(scuzati nu am un termen grozav la indemana). In fine-raman cu regretul vechilor dv emisiuni/aceasta de astazi este un esec pe care il continuati cu demnitate profesionala.Va doresc de bine

  3. 87
    Blue Says:

    Aceasta domnisoara, la inceput, mi-a facut o buna impresie. Aproape ca eram mandra sa stiu ca suntem oarecum din aceeasi zona a tarii. Dupa episodul de la munte, insa, a inceput sa iasa la iveala adevarata personalitate a “distinsei “fapturi . Oamenii ipocriti, cu doua fete, care te vorbesc pe la spate, neavand curajul sa te priveasca in ochi atunci cand isi exprima nemultumirile sunt niste lichele. Iar daca nici nu recunosc, atunci cand sunt atentionati, atunci cand mint in continuare dupa ce o tara intreaga a vazut totul, mint cu zambetul pe buze, aceste specimene nici macar nu ar mai trebui sa primeasca credit vreodata. Din pacate, rusine! Ne minti frumos pe toti, zambind admirabil. Sa nu uitam totusi unde ne-a adus minciuna! Jos palaria pentru ELENA! Pana acum nu am remarcat-o. Este o femeie realmente frumoasa. Sa ai curajul sa spui adevarul e lucru mare.

  4. 86
    justforfunny Says:

    Ii plac smecherasii Mariei,insa,smecherasii n-o plac pe ea. Maria,Maria….vrabia malai viseaza. Sergiu n-o va lasa pe Cristina pentru tine,in veci. In afara de un zambet vesnic,nu ai sarm…esti cam seaca si temperament de fata batrana.

  5. 85
    ana11 Says:

    maria te votez pina la fina pentru ca imi place mult de voi si esti consateanca cu barbatul meu. va sustinem din timis. multi ani la kanal d.

  6. 84
    ana11 Says:

    maria te sustine timisu sa faci cuplu cu tavi ca va potriviti si sa va vedem la finala. deschid televizorul numai sa va vad tininduva de mina.pote o sa vezi mesajul tu sau sora ta sati spunace am scris.dar sa nu faci ca ardeleanca de anu trecut [diana]bafta si va votam pina la final.pusii.

  7. 83
    Meri Says:

    Maria meriti alceva.

  8. 82
    Meri Says:

    Maria vrea alceva , e dreptul ei . Daca nu il place pe Octavian ce , este uratel .

  9. 81
    CATY&EMY Says:

    Mario dece nu vrei sa vaci cuplu cu Octavian ca e un tip de treaba si va potriviti .tu fata ce astepti un orint calare pe un cal alb!!!!mai bine lasi fitele ca nu mai gasesti unul ca Octavian ,ca daca nu le lasi o sal pierzi pe Octavian ca o sa se indrepte spre Adelina .Ai grija ca eu tem votat sa rami dar parca acu imi arati ca nu meritai!!

Pages: [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free