Baieti: Ioan, 20 de ani, Constanta


ioan npm5Cel de-al saselea baiat care a intrat in casa Nora pentru mama 5 cu drepturi depline se numeste Ioan Sorin, are 20 de ani, a trait in Italia, dar s-a nascut in Constanta.

El a facut studiile in strainatate si niste cursuri de actorie, o pasiune mai veche.

Lui Ioan ii place muzica, fotbalul, filmele, sa iasa cu prietenii si sa se distreze.

De acum concurent la NPM5, Ioan a venit la emisiune pentru a-si gasi persoana potrivita, pe care spera sa o intalneasca in cel mai scurt timp si sa fie fericit alaturi de ea.

Ioan marturiseste ca emisiunea Nora pentru mama 5 este o provocarea in care spera sa reziste.

El se caracterizeaza ca fiind sufletist si sincer. Concurentul nu se considera prea pretentios, dar singurul lucru pe care nu l-ar putea accepta ar fi minciuna.

Ce parere aveti de concurentul Ioan?

Articol realizat de Raluca Neagu

55 comentarii la “Baieti: Ioan, 20 de ani, Constanta”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 55
    cristina Says:

    cel mai prost.nu imi place.un prefacut

  2. 54
    roxana Says:

    esti un baiat dulce si frumos.eu ma uit la emisiune numai pentru tine si o votez pe mihaela numai pentru tine.e o fata norocoasa.cat despre comportament te inteleg perfect,nici eu nu as suporta sa stau in casa mai mult de 3-4 luni,dar eu sper sa rezisti.sunt putin rautacioasa dar mi-ar placea sa nu te insori cu mihaela totusi.ramai preferatul meu orice ai face.cand iesi mi ar placea sa vorbim si pe mess,nu ar conta,ma-s bucura daca as vorbi cu tine.te pup

  3. 53
    alexandra Says:

    Bafta,….iti ureaza alexandra de la voi din casa fosta concurenta!

  4. 52
    FULGULET Says:

    IOAN CU MIOARA SUNT CEI MAI TARI ACTORI, VOR PREMIUL SA SE CARE IN ITALIA, NU AU NICI O TREABA CU MIHAELA. IOAN O TOT DA CU GELOZIA, NICI VORBA DE ASA CEVA, PE CE SA FIE GELOS, PE CINE? ASTA E O STRATEGIE CA FIIND GELOS, IUBESTI DE NU MAI POTI, UN ARGUMENT CA SA NU PARA FALS, DE FAPT, EU NU AM VAZUT CHIAR NIMIC SA-I STARNEASCA GELOZIA. SPER SA NU INDUCA IN EROARE PANA LA CAPAT.

  5. 51
    Meri Says:

    Imaginea de aseara a aratat ce orientare ai . Asta este si motivul de te a adus mama ta in casa , ai probleme sa fie eliminat.

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free