Baieti: Alin, 23 de ani, Craiova


alin npm5 copyAlin este cel de-al cincilea concurent cu drepturi depline care intra in casa Nora pentru mama 5. El are 23 de ani si s-a nascut in Craiova.

Este student la Kinetoterapie si adora fotbalul, tenisul si modelingul, unde a obtinut si o diploma.

Alin isi doreste sa lege prietenii si sa cunoasca persoane noi. El a venit la aceasta emisiune pentru a-si gasi jumatatea si pentru a-si testa limitele. Se considera o persoana romantica si spera ca aleasa sa fie asa cum isi doreste.

Din pacate mama sa nu a putut sa-i fie alaturi in competitie, insa el a ales sa vina impreuna cu bunica sa, doamna Nicolita, care isi descrie nepotul ca fiind cel mai cuminte, destept si frumos.

Ce parere aveti de concurentul Alin?

Articol realizat de Raluca Neagu

72 comentarii la “Baieti: Alin, 23 de ani, Craiova”

Pages: [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 72
    Renata Says:

    Cristina se pare k tu nu stii nici sa scri corect dar ” vorbesti” de altii :) ce sa zic poate tu esti inculta cat despre Alin a fost cel mai diplomat concurent din concurs el si Andrei , asa k numai vorbi prostii , tu care , se pare nici nu ai urmarit emisiunile !

  2. 71
    cristina Says:

    un om prost,incult nici nu stie sa vorbeasca.nu o place pe urata de elena,dar o face pt bani.are doua facultata,ce facultati de prostologie.a invatat sa mearga cu vacile.vai de voi.semanati toti 3.tot oltul va uraste.ne_ati facut de ras.sa iesiti k sunteti niste inculti.nu te mai lua de cristina k e prea desteapta pt voi

Pages: [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free