NPM2: Carmen se pregateste de nunta


carmen npm2 si michaelCarmen, fosta concurenta Nora pentru mama 2, are planuri marete. Prezenta vara aceasta cu Caravana Nora pentru mama pe litoral, ea s-a aratat foarte discreta in ceea ce priveste relatia in care este implicata, desi in curand aceasta relatia se va concretiza printr-o casatorie.

Toate aceste amanunte au fost dezvaluite de Alexandra, prietena si fosta competitoare a lui Carmen la NPM2, care a marturisit ca urmeaza sa mearga la nunta.

Pentru cei care nu stiu, Carmen este implicata in prezent intr-o relatie cu un barbat de origine araba, cu care urmeaza sa se casatoreasca in Liban, tara de origine a acestuia.

Se stie ca fosta concurenta, a incercat sa-si gaseasca dragostea la Nora pentru mama 2, unde a format un cuplu cu Viorel, apoi cu controversatul Aurutu, pe care il cunoastea din afara si care i-a facut foarte multe dovezi de iubire. Cu toate acestea, Carmen s-a despartit la putin timp si de Aurel, cu care – a marturisit – ca nu mai tine legatura.

Se pare ca de aceasta data, Carmen si-a gasit fericirea, iar pe aceasta cale dorim sa ii uram Casa de Piatra!

Articol realizat de Raluca Neagu

10 comentarii la “NPM2: Carmen se pregateste de nunta”

  1. 10
    ioana Says:

    A CATA NEVASTA A LUI BARBA ALBASTRA?

  2. 9
    valy Says:

    cred ca te-ai pripit…tu esti o fata independenta, ce-ai sa te faci tu in Liban, unde libertatea femeilor e destul de ingradita?pacat…

  3. 8
    adriana Says:

    carmen te/am urmarit cand erai concurenta in casa si cand ai fost invitata in emisiuni.mi/ai placut asa cat se vedea pe sticla si cat am citit pe internet. as dori sa te gandesti de mii de ori la casatoria cu un arab.pentru binele tau as vrea sa fii fericita .cu un arab nu e ca si un alt cetatean strain.e fff greu sa intelegi ca o tipa oarecare pe care nu o cunosti sa iti dea acest sfat.arabul te vrajeste si nu vei mai fi tu carmen care esti vei suferi ffff mult .am un exemplu negativ in acest sens dupa ce s/au iubit enorm si dupa ce totul era roz s/au casatorit si apoi a urmat chinul .el interzicea orice ca pe vremea sclaviei ,ai mare grija carmen iar daca faci pasul si te casatoresti eu iti tin pumnii sa n/o patesti rau.casa de piatra

  4. 7
    renti Says:

    carmen ai mare grija cu arabu el ce musulman pe parcurs ei se vor schimba ei tin foarte mult la parinti si la surori an general la neamul lor o sa faca ce spun ei nu te grabi sa faci nunta . sa ati pui punctul de vedere daca vrei sa treci an religia lui sa-u sa ramai an religia ta daca te dai an religia lui sa stii ce urmeaza te anbrobodeste ai mare grija ca nu sunt ce pare mai ales sa faci si copii.sa ai mare grija la anceput e miere dupaia fac ce spun neamurile lui.si eu sunt maritata cu un arab,dar miam pus punctul de vedere ,eu sunt crestina si el musulman si avem 2 copii .dar sa stii ca neamul lor an familie au influienta mare dar nam renutat lala religia mea si ma anteleg fb cu sotu.sa ai grija mare carmen dar daca e crestin e fb succes.sa stii ca dragostea vine si trece te pup sa fii tot atat de tare ca an concurs.

  5. 6
    fabi Says:

    Casa de piatra ..puppp

  6. 5
    Meri Says:

    A zis ca a terminat liceul si lucra undeva daca nu am uitat ca traducator engleza sau insotitor. Fetelor voi nu stiti aspectul fizic conteaza pe foarte muklti barbati. Prima imagine ramine asa… pentru ei. In casa Carmen era frumoasa machiata , acum am vazut ca era slaba ce mai stearsa. Nu tine la imaginea ei. Nu cred ca un arab se uita la inteligenta lui Carmen sa fim serioase. Ia sa vedeti dupa ce se termina o relatie imediat incepem sa ne schimbam hainele , machiajul nu ne lipseste ce mai ca scoasa din cutie si iar alta relatie. Eu cred ca conteaza foarte mult aspectul fizic chiar daca nu recunosc baietii imediat dar cine nu isi doreste sa iasa cu o persoana placuta la plimbare.

  7. 4
    Sonia Says:

    Carmen este o fata nehotarata. CInd cu unul, cind cu altul, nici aceasta relatie nu o sa dureze. S-a facut si mai uratica. Pacat de ea, are totusi o inteligenta nativa.
    As avea o intrebare: oare si-a terminat macar liceul ?
    Daca stie cineva, sa-mi raspunda. Asa, o curiozitate.

  8. 3
    nu conteaza Says:

    sa fi fericita carmen.appropo nu machiajul face omul cel mai bine e sa fi naturalasta este parerea mea.

  9. 2
    radu Says:

    mult o sa dureze si relatia asta cu arabu’..!

  10. 1
    Meri Says:

    Carmen erai o fata frumoasa cind erai in casa. Acum cind te-am vazut nu nea placut cum arati esti prea slaba pentru un barbat arab, nu mai sta nemachiata si pentru toate fetele nu mai stati in fata barbatilor fara nici un pic de machiaj macar sprincenele sa fie mai intunecate , Noi cele pesste 4o ani nu ne-am demechiat si aratam mai bine decit generatia asta. Va spun nu ramineti fara un pic de machiaj ex. un pic de negru la ochi ca nu e bine. Berbatii se indragostesc prima data de aspectul fizic. Sunt multe de spus. Ei au intodeauna prima imagine.a femei de care s-au indragostit.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free