O noua sansa pentru cei care vor sa se inscrie la NPM5!


In incinta hotelului Golden Tulip Decebal din Bucureşti se vor organiza în zilele de 3, 4 şi 5 septembrie preselecţiile pentru băieţi şi mamele acestora, viitoarele soacre. Fetele sunt aşteptate în acelaşi loc în zilele de 6, 7 şi 8 septembrie.

Cei interesaţi sunt aşteptaţi în zilele menţionate mai sus la Hotel Golden Tulip Decebal din Bulevardul Decebal nr.19, sector 3, Bucureşti, între orele 09:00 – 16:00.

Sursa: www.norapentrumama.kanald.ro

10 comentarii la “O noua sansa pentru cei care vor sa se inscrie la NPM5!”

  1. 10
    Monica Says:

    Baby Romania, bine ca te-am gasit. Stii de ce? Odinioara o anume Sonia ( posteaza aici ) imi propusese sa iau friiele emisiunii ( probabil nu sustineam aceiasi concurenti). Am stat toata vara pe ganduri dar acum am rezolvat. Eu am treaba cu niste “bobocei”, asa ca te propun pe tine. Ia legatura cu o ” Sonia”.
    Sper sa inlocuiesti cu succes prezentatoarea. Se simte nevoia schimbarii, pe bune.

  2. 9
    Monica Says:

    Mariana, increzute nu-ti plac ( precum Diana, tu ai spus-o), mame precum Lacramioara si Valeria nu vrei ( ce-i fi avand cu ele, erau doua temperamente doametral opuse), altii nu vor mame ca Paula si coana Dana ca sunt grase ” 100 kg ” pe cap de persoana spune Meri, (probabil datorita ingurgitarii produselor zaharoase ), asa ca v-am mai spus eu, ” stati linistiti” ceea ce nu va doriti, aia se intampla.

  3. 8
    Monica Says:

    TIKI – TAKA

    Dar ce vrei ? Tuaregi ca tine ???

  4. 7
    baby romania Says:

    Sa fie schimbata prezentatoarea, macar o data pe saptamana… si eu as fi perfecta pentru aceasta,deoarece am timp, am experienta si sunt muuuuuult superioara ei. Sper ca sponsorii ei si ai emisiunii nu vor lua in considerare modul de transmitere…ci daca si numai daca vor citi din greseala acest site, care nu a fost DELOC VIZIONAT, asadar cu speranta ca macar ei se uita si citesc,respectiv vizioneaza, sa ma caute real, insa nu mi s-a mai intamplat, chiar daca am incercat. Imbunatatirile nu pot fi gratuite, mai, draga, in special ca ar aduce nu doar telespectatori ci si bani en gros. Toate ideile de reabilitare sunt pregatite en detail. Be love!

  5. 6
    lacrimioara Says:

    pt tiki-taka,o intrbare:ce ai cu moldovencele si oltencele,cu ce sunt mai rele sau mai bune decat celelalte fete din restul regiunilor ?am si eu o curiozitate ,tu din ce zona a tarii esti,de ai asa o repulsie fata de oltence si moldovence,nu uita ca marea maj. a artistilor si a scriitorilor vin din moldova.

  6. 5
    Meri Says:

    da sa vina mame ca Daniela si Paula care s-au facut de loo kg. in casa . Nu ne dorim. Lacramioara si Valeria erau mai realiste cred ca au muncit cinstit in viata lor. Abia astept NPM 5 si sper ca o sa apara o concurenta care sa stie ce sa faca cu banii sa au si eu ca vor o casa. Nu as dori sa mai aud fete care zic ” Ii cheltui pe toti in cluburi cu prietenii” au fost destui care aui spus asta. Am vrea concurentii mai reali, mai cu picioarele pe pamint sa stie ce sunt greutatile unei case nu numai sa le aduca creme, machiaje la fete de pina la 3o ani ?

  7. 4
    mariana Says:

    sa mu mai aduceti la emisiune increzute precum Diana,sa nu mai fie mame precum Lacramioara si valeria

  8. 3
    mariana Says:

    speram sa fie fete frumoase,inteligente muncitoare si sa nu se certe toata ziu. Si nu va mai legati atata de moldovence pentru ca sunt gospodine,stiu sa faca mancare si curatenie,stiu sa-si creasca copiii si mai ales stiu sa iubeasca cu foc

  9. 2
    tiki -taka Says:

    sper sa nu fie iar o gramada de oltence si moldovence..sant bune numai de…..si scandal.

  10. 1
    anna Says:

    buna draga mea as dori si eu sa ma inscriu dar am o problema si nu o pot scrie pe blog aici daca ai putea sa ma suni pe nr 0733016510 sau pe id annemari_ym am nevoie urgent de ajutor!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free