NPM3: Mihaela si Alexandru nu mai sunt impreuna


npm 3 mihaela si alexandruMihaela si Alexandru, fostii concurenti si unul dintre cuplurile finaliste in editia cu numarul 3 Nora pentru mama, s-au casatorit in concurs din “dragoste”…

Se stie foarte bine ca familiile celor doi provin din medii diferite si inca de la bun inceput nu s-au inteles si nu au tinut legatura dupa casatoria fostilor concurenti, dar acesta nu a fost un impediment pentru Mihaela si Alexandru de a avea o casnicie fericita,  pana de curand… cand acestia s-au despartit.

Daca in urma cu vreo 2 luni, cei doi isi petreceau fericiti ziua de 1 mai la Cascada Urlatoare, se pare ca acum lucrurile nu mai stau asa…pentru ca fostii concurenti Nora pentru mama 3 nu mai sunt impreuna.

Mult timp dupa terminarea competitiei, Mihaela si Alexandru au stat departe de camerele de filmat si nu au mai participat atat de des la intalnirile cu concurentii si fanii Nora pentru mama…

In ultimul timp s-a tot vorbit de faptul ca acestia nu ar mai fi impreuna… din pacate, se pare ca este adevarat.

Articol realizat de Raluca Neagu

18 comentarii la “NPM3: Mihaela si Alexandru nu mai sunt impreuna”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    naty Says:

    cei doi nu se potriveau,parerea mea,de Alex mi-a placut,insa de Mihaela nu,si acum vad ca am avut dreptate in ceea ce-i priveste,am presupus ca nu vor fi impreuna;
    Mihaela spera sa castige ea concursul,nu a facut-o ca l-ar fi iubit pe Alex…

  2. 9
    MARIANA M Says:

    au fost de mahala !!!cei mai buni au invins!!!!felicitari alinei si ionut!

  3. 8
    lili Says:

    eram convinsa ca mai devreme sau mai tarziu se va antampla acest lucru.vizibil nu erati compatibili din multe puncte de vedere si era mult mai bine daca nu faceati pasul de a va casatori.sper ca voi sa fiti model pt alti tineri care vor sa se casatoreasca de dragul concursului.

  4. 7
    Sorana Says:

    Mihaela este de etnie rroma,iar Alex este ungur,imi pare rau de el nu de ea,ea trebuia sa faca cuplu cu Catalin care a intrat pt ea.Sper ca Alex sa-si gaseasca perechea potrivita,toti ii jigneau pe Alina si Ionut,ei sant impreuna si se inteleg bine.

  5. 6
    Soryna Says:

    era clar ca nu o sa fie inpreuna nu se potriveau

  6. 5
    fabi Says:

    imi pare rau din ce cauza vati despartit

  7. 4
    sonia Says:

    S-au casatorit sperand c va lua marele premiu. Cand a aflat ca a castigat Alina si Ionut, Mihaela a fost devastata. Mai mult, mi se parea destul de afectata mama acesteia. II tot reprosa de banii bagarti in voturi de-a lungul concursului. Nu avea cum sa fie fericiti. Din medii diferite, din localitati indepartate si probabil ca studii, diferiti.
    Sunt tineri, nu este nicio problema.
    Oare ce mai face simpatica doamna Ildiko? Ma bindispunea si pentru ea urmaream emisiunea. Mai ales cu jan de la Craiova. A fost super show.

  8. 3
    catalyna Says:

    asta e viata mere inainte :>

  9. 2
    issa Says:

    pacat:(
    mi`a placut de ei in competitie si chiar am fost alaturi de ei
    eu chiar de la mihaela am aflat k nu mai sunt impreuna si mi`a mai zis k nu mai este cale de inpacare:|
    acum asta este…sper k intr`un final amandoi sa gaseasca “perechea potrivita”si sa fie fericiti:)

  10. 1
    Meri Says:

    Nu se potriveau deloc. Mihaela nu te mai grabi si alege un baiat copt ce mai la fel ca tine ca mediul vostru. Nepotrivirea este foarte grea. Amindoi partenerii se simt singuri. Pina cind sa fii fals nu poti la infinit te mai gindesti si la sufletul tau. Mihaela a fost concurenta mea favorita. . Mai tii minte cind a venit baiatul acela inalt cu flori pentru tine, asa baiat sa alegi. Si nu mai slabi. Maninca mai mult.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free