Brandusa si Mihai (Bubu), compatibili sau nu?


mihai bubu si brandusaDoua firi tari, Brandusa si Mihai (Bubu), fosti concurenti Nora pentru mama, s-au cunoscut odata cu prima eliminare a Brandusei din casa NPM4.

La prima vedere am spune ca impreuna formeaza perechea potrivita…dar oare ce spun astrele despre compatibilitatea dintre zodiile lor?

Brandusa – sagetator si Mihai (Bubu) – fecioara. Pentru inceput am putea spune ca aceste doua semne (de foc si de pamant) se pot vindeca reciproc, dar relatia pe care o au poate fi pe cat de interesanta, pe atat de riscanta.

Cei doi se pot tempera perfect unul pe altul, Fecioara (Mihai) fiind nevoita sa il tina pe Sagetator (Brandusa) cu picioarele pe pamant, pentru ca amandoi sa fie fericiti.

Atractia dintre ei va fi indeajuns de puternica sa supravietuiasca oricaror furtuni emotionale, dar Sagetatorul va fi cel care va lua decizia finala.

Sagetatorul (Brandusa), optimist din fire, simte nevoia sa protejeze Fecioara (Mihai).

Conversatia este punctul lor forte, reusind prin cuvinte sa se inteleaga perfect unul cu altul, insa din punct de vedere astrologic compatibilitea celor doua semne este redusa.

Credeti ca are sanse de reusita acest cuplu?

Articol realizat de Raluca Neagu

10 comentarii la “Brandusa si Mihai (Bubu), compatibili sau nu?”

  1. 10
    delia Says:

    Frumos vocabular mai ai ,BRANDUSA, cum vrei sa faci impresie buna ,ei se exprima,spun parerea dupa felul cum te/ai comportat,asta ai demonstrat ce vrei mai mult,noi nu am auzit de la baiatul asta Bubu decat cuvinte frumoase,s/a comportat civilizat deci cum sa fie compatibil cu tine,trebuie sa inveti sa/ti asumi criticile si eventual sa te corectezi pentru ca niciodata nu e tarziu dar daca tu jignesti in halul asta nu o sa ajungi nicaieri si nu o sa fii apreciata niciodata de nimeni.TINE MINTE ASTA SI CLONTU MAI MIC PENTRU CA AI DE CASTIGAT IN VIATA.iNCEARCA SA MULTUMESTI PENTRU SFATURI CHIAR DACA SUNT MAI DURE.

  2. 9
    stefi Says:

    Doamneee, zdreanta mai esti Brenda.. Bine ca a scapat Bubu de tine! Cred ca a fugit mancand pamantul, saracul! Tu esti facuta sa fii vioara a 2 a toata viata, chiar n-ai inteles???

  3. 8
    brenda Says:

    vrei sa lingi vaca in c*r???:)))))

  4. 7
    duda Says:

    brenda esti o dulce cu vocabularul tau de mahala pa carel/l stim , baga/ti capul tau de vaca in nisip si nu/l mai scoate in veci,amin .

  5. 6
    brenda Says:

    v-a intrebat cineva ceva??va bagati in seama ca,chilotii in c*r…sau chiar mai rau….vb fratilor de familiile voatre….va tot f*te pe voi grija cine e par*suta si cine nu…dar mamele voastre ce sunt????niste zdremte care v-au facut sa mancati c*cat pe pamantul asta…

  6. 5
    brenda Says:

    daca va dau la ….. acum dupa concurs ce spuneti?????vorbiti de mamele voastre retardatilor….sunteti mai rau decat niste babe care asteapta moartea

  7. 4
    Meri Says:

    O inchipuita cred ca intelegeti de ce …

  8. 3
    sonia Says:

    Cita dreptate ai Mariana. Chiar nu am inteles ce a cautat aceasta fata la PM?

  9. 2
    mariana Says:

    SE CREDE MISS UNIVERS ,DAR ASA-S TOATE PAR*SUTELE STRICATOARE DE CASNICII

  10. 1
    Aura Says:

    ” reusind prin cuvinte sa se inteleaga”..

    Care cuvinte oameni buni. Fata asta in concurs, facea pe mironosita, isi dadea ochii peste cap si vorbea monosilabic.
    Sper sa nu mai vad asemenea concurente.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free