Dragos de la NPM2 a prins jarteaua miresei


dragos npm2 si adelinaDragos, fostul concurent Nora pentru mama 2, a prins jarteaua uneia dintre cele doua mirese si…cu aceasta ocazie a anuntat ca se va casatori cu iubita, Adelina.

Cu un dezvoltat simt al umorului si pus mereu pe sotii, Dragos a vrut sa o fure pe Diana, insa ochii vigilenti ai lui Valentin nu au scapat-o din vizor pe iubita sa.

Dragos a fost fericitul castigator al editiei cu numarul 2 Nora pentru mama, alaturi de Tatiana, cu care a avut o casnicie usuata.

Va face oare Dragos din nou pasul spre casatorie cu noua sa iubita?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Dragos de la NPM2 a prins jarteaua miresei”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Carmen Says:

    Dragos nu mi-a facut o impresie grozava, insa refuz sa cred ca ar fi un copil rau. Daca as trage pe cineva de urechi, cu siguranta pe mama lui, desi e prea tirziu!

  2. 9
    Dayanaraa:-x Says:

    Da..Are un simt al umorului foarte dezvoltat..m`am distrat in seara finalei foarte tare..era imbracat ca intr`o zi obisnuita..ce ii pasa lui:))

  3. 8
    burlacu Says:

    Bai Dragos e blonda-blonda, ca mie asa imi place!

  4. 7
    nutyka Says:

    Pai s-a to t dat in tatal Dianei ;cioban,taran,etc…. il puteti compara pe Dragos cu el? Dragos, care are pretentii de orasean (Bucurestean), pai sa nu fi fost si el invatat ca la un eveniment deosebit se cade din respect, sa te imbraci altfel decat mergi la plaja? ia-ta ce inseamna educatia,,,,,

  5. 6
    miha Says:

    imi place dragos, a fost ‘’sufletul” de la npm2

  6. 5
    dana Says:

    e un taran!

  7. 4
    Sonia Says:

    Ai dreptate Doinita. Am zis sa nu scriu, dar ma bucur ca ai spus-o. Oribil imbracat baiatul asta ca si ” zburatul din floare in floare”. Pacat de banii dati la vrremea aceea de Kanal D!

  8. 3
    DOINITA Says:

    DRAGOS TU NU AI UN COSTUM SAU O PERECHE DE PANTALONI DE STOFA SI O CAMASA? AI FOST TOTUSI LA O NUNTA {ADICA LA DOUA}TOATA LUMEA ERA ERA IMBRACATA FRUMOS NUMAI TU PARCA VENEAI DE LA USA CORTULUI

  9. 2
    elena Says:

    pacat de casnicia lui cu tatiana le statea prea bine impreuna tipa asta nu e misto , dar chestia e ca tatiana era prea matura pentru el iar avea si chiar si acum o minte de copil .tatiana era o finuta si o scumpa

  10. 1
    Sonia Says:

    Ai grija Dragos cu ..jartelele. Acestea nu sunt chiar..fara numar…

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free