NPM1: Bris s-a casatorit si are un copil


bris npm1 si serinellaVi-l mai aduceti aminte pe Bris, fostul concurent Nora pentru mama 1?…ei bine, visul lui s-a implinit.

In prezent, Bris are o casnicie fericita alaturi de sotia sa, Serinella, cu care are un bebelus de aprope doua luni de zile.

Desi in concursul Nora pentru mama nu a avut sansa sa-si gaseasca jumatatea, Briscan, impreuna cu mama sa, doamna Felicia nu au incetat sa spere si iata ca acum viata lor este foarte fericita si implinita…doamna Felicia este soacra si bunica in acelasi timp, iar Bris este sot si mai nou si tatic…

Dar asta nu este tot, pentru cei care nu stiau Briscan este si scriitor, ba chiar unul destul de bun. De curand acesta si-a lansat cartea “Dezmat in unu”, care se bucura de succes (www.brizar.ro).

Mai jos voi posta si filmuletul cu nunta dintre Bris si Serinella:

Dorim, pe aceasta cale, sa-i uram fostului concurent de la Nora pentru mama 1, sa-i traiasca copilul si sa fie fericit alaturi de sotia sa!

Articol realizat de Raluca Neagu

4 comentarii la “NPM1: Bris s-a casatorit si are un copil”

  1. 4
    bbb Says:

    bruno ferrara – amore mio

  2. 3
    lili Says:

    FELICITARI cEl mai destept concurent-poet…IN ultimile editii nu intelegpe pe ce criterii se fac trierea ca mare majoritate sunt sub cultura generala…Exemplu accest vVali care a castigat recentul concurs este transparent-prost nu stia sa vorbeasca…numai bolboroseaINCOMPARABIL cu candidatii din prima emisiune…..

  3. 2
    anca Says:

    imi zice si mie cineva cine interpreteaza piesa in lb italiana de la postare de nunta a lui bris?plss.pupici.merci

  4. 1
    DOINITA Says:

    FELICITARI BRIS SUNTETI FOARTE FRUMOSI AMANDOI

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free