Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 4


Va invitam sa publicati orice parere despre ceea ce se intampla in casa Nora pentru mama 4.

1,786 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 4”

Pages: « 179 [178] 177 176 175 174 173 172 171 170 169 … 1 » Show All

  1. 1780
    maria Says:

    deci am o parere f buna despre diana si valentin si stiu k vor trai pana la adanci batranete impreuna.si imi place forte mult de frumoasa gabriela si o vreua nora mea.
    maria din banat

  2. 1779
    lacri Says:

    Maria draga…nu am avut nici ceamai mica intentie sa judec crede-ma! dar hai sa fim sinceri si sa recunoastem ca a fost regizat totul ! nu cred ca nu e asa pt ca d-nu vasile intra de cate ori in direct pe cand altii? nu ma deranjeaza ca au castigat ei ca doar eu nu am pierdut nimic dar totusi ceva nu imi miroase a bine….

  3. 1778
    Alina Says:

    nu ma pierdut nici o editie a foast superba dar cand incepe urmatorul sezon??imi pare rau ca nu am vazut finala am fost plecata in austria dar m-am bucurat ca a castigat Diana si Vali

  4. 1777
    Sorin Says:

    Un comentariu pentru Laura .

    Doamna sau domnisoara, se scrie: mi-a placut nu “mia placut”. Baietii de la NPM 4 sunt in continuare forfecati: ba increzuti, fara par pe cap, altii nabadaiosi, pampalai, mai lasati-i frate in pace !

  5. 1776
    Sonia Says:

    Foarte fericita ca a cistigat Diana si Vali. Ei meritau ca au foarte mult bun simt si daca s-au prefacut, atunci bravo lor ca au stiut sa se prefaca. Felicitari 1

  6. 1775
    andeea Says:

    daca erati voi destepte ala de mai sus care a spus de diana asa de ce nu sau inscris ei la npm4 in locul ei eu te iubesc diana si vrau id tau sa moara toti dusmania tai de dr*ci

  7. 1774
    LAURA M Says:

    nu mia placut de valentin si de diana valentin este un increzut si diana se da mareata

    Diana a spus ca are multi bani putea sa lase sa castige altcineva dar mia placut de competitia npm4 a fost super

    astept cu nerabdare nora pentru mama 5

  8. 1773
    ana maria Says:

    Mi-a placut emisiunea nora pentru mama 4, dar am fost dezamagita ca a castigat Diana, nu ca nu ar fi meritat, toate din casa meritau sa castige pentru ca au participat , dar in ceea ce o priveste pe Diana, era evident , foarte evident cat era de ipocrita atat ea cat si parintii ei, mi se parea ca chiar au luat si un curs de actorie.In fine, cred ca au fost persoane care a votata-o cat si pe mama lui Valentin, dar cred ca mai multe persoane i-au votat pe Cristina si dna Paula, am vazut atat pe site, cat si pe forum, cat si in viata reala , persoanele pe care le cunosc toate au avut ca prefereata Cristina, Paula.Sunt multe ceea ce se petrece in spatele scenei, multe pe care noi nu le vedem cu ochiul liber, dar se poate ghici dupa finalul acestei competitii!!
    Asa e si in viata reala…cu cat esti mai…atat esti mai norocos!!ca sa nu spun exact proverbul.Felicit concurentii care au tinut piept acestei competitii cu sinceritate!!!

  9. 1772
    LARISA Says:

    imi pare foarte bine ka a kastigat Diana si Vali,cuplul meu preferat!

  10. 1771
    oana Says:

    nu am pierdut nici o editie sau emisiune dar dezamagirea a fost foarte mare.am observat inca de lla inceput ca DIAna e o prefacuta care nici nu stie sa vorbeasca bine lb.romana.Cristina merita sa castige.pina la urma toti avem un asemenea vocabular la un moment dat.felicitari cristinei pentru sinceritate .

Pages: « 179 [178] 177 176 175 174 173 172 171 170 169 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free