Alexandra a iesit pentru a doua oara din competitia Nora pentru mama 4


alexandra 11La Seara eliminarilor din data de 11 iunie 2010, mamele au fost nevoite sa faca doua nominalizari ca si saptamana trecuta.

Nominalizarile mamelor au fost urmatoarele:

Doamna Adriana: Alexandra si Diana;
Doamna Valeria: Alina si Alexandra;
Doamna Paula: Alexandra si Alina;
Doamna Lacramioara: Alexandra si Alina.

Alexandra, Alina si Diana au fost la un pas de a parasi Nora pentru mama 4. Dintre cele 3 fete, singura protejata a fost Diana, care s-a reintors astfel in casa.

Doamna Lacramioara, iesind din nou Mama Saptamanii, a avut o sarcina destul de grea:  a trebuit sa alega dintre Alexandra si Alina, fata pe care nu si-o mai doreste in concurs.

Dintre cele doua fete, doamna Lacramioara a decis ca Alexandra sa fie cea care paraseste, pentru a doua oara, competitia Nora pentru mama 4.

Decizia de a o pastra pe Alina in casa Nora pentru mama 4 a fost motivata de faptul ca Alina este de la inceput in concurs si mai nou si l-a facut prieten pe Laurentiu, de care nu ar vrea sa o desparta.

Ce parere aveti de plecarea Alexandrei, pentru a doua oara, din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

18 comentarii la “Alexandra a iesit pentru a doua oara din competitia Nora pentru mama 4”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 18
    Roxy Says:

    Neinteresanta. Ochi frumosi si atat!

  2. 17
    yonela italia Says:

    buna parerea mea este ca diana se lauda prea mult , si este o falsa

  3. 16
    lori Says:

    CRISTINA ESTI O PERSOANA FFFFF REA SI FARA PIC DE BUN SIMT.NU AI CEI 7 ANI DE ACASA.ESTI PERVERSA SI REA.INVIDIA SI LACOMIA TE ORBESTE!!NU MERITI SA CASTIGI.ESTI UN DEZASTRU!!!N-AM MAI INTALNIT IN VIATA MEA O PERSOANA ASA DE REA SI URACIOASA.SI LUCIAN STE LA FEL CA TINE!NU MERITATI SA CASTIGATI.BAFTA DIANEI SI LUI VALI!!!EI SANT CASTIGATORII!!!

  4. 15
    adriana Says:

    cristina are o fata de gogoasa ,alexa zici ca aurolaca,alina e frumusica,diana se crede sa imbraca zici ca ie nasica.ati dat afara fetele frumoase si ati oprit toate ciumele

  5. 14
    georgy Says:

    alexandra este prea frum

  6. 13
    dariana Says:

    frumoasa dar proasta,nu am inteles nimic din ce a vrut sa spuna ,habar n-are sa formuleze o fraza,a fost influentata de varonica dar n-a stiut sa vorbeasca.

  7. 12
    veronica Says:

    Foarte multa lipsa de educatie> Nu spune nimeni ca nu trebuie sa-ti expui adevaratele pareri, dar modul in care o faci conteaza ff mult.
    Nu au dreptul sa judece mamele. Sa infaptuiasca in viata macar atat cat au realizat dumnealor si apoi sa vorbeasca. In primul rand sa se educe pe ele, sa fie in stare sa creasca si sa educe un copil, si apoi sa se adreseze mamelor in modul in care o fac uneori. Dau vina pe “oboseala”, “stres” se vede ca in mare parte nu au facut nimic pana la varsta pe care o au, de aceea nici nu stiu sa aprcieze ceva. Vor sa se marite…. Uite aici divorturi, copii parasiti, sau din familii fara capatai. Modul in care se adreseaza mamelor, arata lipsa de responsabilitate in care au trait pana la venirea aici in concurs. Viata nu este numai s*x si placere..

  8. 11
    larisa Says:

    alexandra mi se pare dragutza
    nu cred ca alexandrei e ciuda ca aparasit competitia,ea isi dorea sa iese din competitie deoarece iesise vero.eu daka eram moderatoare nu acceptam concurenti care aveau un trecut mai putin placut
    as vrea sa castige diana si cu vali

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free