Vlad si Cristina – distractie in Antalya


vlad cristina 31Cristina si Vlad, nu au mai tinut cont de partenerii lor, si au dansat impreuna si au facut atmosfera intr-un club de salsa din Turcia.

Dupa acest dans, Lucian respectiv Alexa au fost putin cam deranjati si au simtit ca au fost dati la o parte.

Cea mai afectata, sau mai bine zis geloasa, a fost Alexa, care a avut mici neintelegeri cu Vlad.

Credeti ca Vlad si Cristina nu se mai simt bine in compania partenerilor lor, Alexa, respectiv Lucian?

Articol realizat de Raluca Neagu

21 comentarii la “Vlad si Cristina – distractie in Antalya”

  1. 1
    diandra Says:

    lui vlad ii place sa danseze…cristinei de asemenea…..si uite asa se distreaza impreuna….nu e vorba ca s-au saturat de partenerii lor…alexa e mai timida si lui lucy nu-i place sa danseze….

  2. 2
    a Says:

    ei chiar se potrivesc( Vlad si Cristina)

  3. 3
    Andrey Says:

    Va doresc multa sanatate si fericire si tot ce va doriti .Toti sunteti ;;;;la fel pentru mn .Va pup si sa avrti grija de voi

  4. 4
    oana Says:

    alexa recunoaste ca tu ai lucrat la centura am si poze deci recunoaste

  5. 5
    ELENA Says:

    EU CREDCA DOAR SAU DISTRAT SI ATIT

  6. 6
    adela Says:

    ce fain de ei,oricum lui luci nu ii plm sa danseze,asa ca vlad si cris danseaza fb bn impreuna

  7. 7
    Mihaela Says:

    alexa e o c*rva se vede pe fata ei .. cristina e o fata de treaba si cea mai frumoasa!! dupa care urmeaza diana pe locu 2 din partea mea!!cea mai nesuferita imi este veronica!!!

  8. 8
    sorana Says:

    Adevarul este ca Vlad dansează foarte fain cu Veronica şi cu Cristina.Pot spune asta deoarece am revăzut unele emisiuni (le am înregistrate pe toate). A mai dansat ok si cu Alexandra de vreo două ori.

  9. 9
    Dorulet Says:

    Da, cred ca cei doi s-au plictisit de partenerii lor. Cristina este o fata de viata, la fel e si vlad, iar partenerii lor sunt mereu morocanosi si prea sobri, sunt tare batraniciosi, mai ales Alexa. Nu spun ca nu sunt potrivite perechile, dar cam contrasteaza! Si cred ca mai bine s-ar potrivi Vlad cu cristina si Alexa cu Lucian sau cu Valentin.

  10. 10
    bebe Says:

    ar treui sa fie un semnal de alarma pt alexa, si anume faptul ca vald, daca nu ar avea un interes anume, nici macar n-ar remarca-o ( chiar el a afirmat ca este o persoana stearsa ). Nu se potrivesc de nici o culoare si cred ca alexa ar trebui sa deschida ochii pt ca se aliaza cu niste oameni pe care nu-i intereseaza decat banii si distractia ( pe moca ).

  11. 11
    levent Says:

    lui vlad ai place sa zboare din floare in floare si nu cred ca el se potriveste cu alexa este un nesuferit la fel ca si mama lui iar alexa este o fata prea naiva si cred ca ei doi afara nu or sa formeze un cuplu pentru ca vlad este prea mandru de el

  12. 12
    Alina -Tatiana Says:

    Aoleu, in ce fel puneti si dumneavoastra problema, S-AU DISTRAT si atat !!!!! ce dumnezeu daca sunteti intrun grup de prietenii si mergeti intrun club dansati numai cu partenerul vostru, nimeni nu mai danseaza cu nimeni, sunteti toti asa de disperati???? Foarte frumos, cei 2 ( luci si alexa) nu prea danseaza asa le este felul si ar fi fost chiar culmea sa stea sa ii pazeasca la masa, mi se parea normal ca alexa si luci chiar s aii admire pt ca danseaza f frumos, si sa faca asa glume, sa se distreze :) …ma enervati cum puneti problema, ce dreacu, cumva s-au plcitisit de partenerii lor !!!!!!!!!!

  13. 13
    mynola Says:

    eu sunt de parere k luci nu are de ce sa se supere pe cristina si e ceva normal sa danseze si cu alte persoane si mai ales daca se cunosc. cat despre vlad si alexa, eu sunt de parere k alexa ar trebui sa se obisnuiasc k vlad pt ca asa e felul lui ii place sa danseze cu toata lumea nu e suparare

  14. 14
    Monica Says:

    La o distractie mai dansezi si cu altcineva, ce s-a intimplat daca au dansat? Au fost superfrumosi dansand impreuna, vrem sa-i mai vedem. E ingrozitor in viata sa ai un sot/sotie sa nu stie sa danseze si tu stai pe margine, vezi doamne ca superi partenerul.

  15. 15
    anca Says:

    Voi cei de la KANAL D sunteti in ceea ce priveste acest concurs dusi rau de tot! Ce tampenii mai sesizati voi, cei doi au dansat si ????????? De unde siguranta asta ca partenerii lor au fost marginalizati?

  16. 16
    krla Says:

    vlad oricum nu se simte bn in compania alexei si nici nu se va simti……………..sau distrat si atat, asta nu inseamna nik

  17. 17
    dana Says:

    daca au dansat asta nu inseamna nimik……voi incercati multe dar nu cred k e necesar……pur si simplu daca au dansat asta inseamna k sau simntit bine si k le place dansul si k partenerii lor nu erau atunci8 dispusi la dans…asta e tot…….e normal knd mergi undeva in grup sa danseszi si cu altii din grup asta nu e o crima si nici nu inseamna ce insinuati voi…

  18. 18
    lorena Says:

    Vlad asa va proceda si dupa ce se va casatori ? Va merge cu sotia la o receptie si ea va sta la masa admirand peisajul , iar el va dansa cu toate invitatele , neglijandusi partenera? …Un “Don Huan” veritabil ,are stofa de afemeiat .Iar de Cristina ce sa mai spun ca-l sorbea din priviri de parca era o cupa de sampanie .
    Oricum d-ra Cristina mai are “antecedente” atat dinafara casei cand cu o seara inainte de a intra in concurs s-a intalnit cu fostul iubit , dar si de fata cu Lucian ii trimitea bezele lui Laurentiu prin intermediul ecranului TV , iar la reintoarcerea lui Laurentiu in casaNPM4 si-a luat gandul de la el , abia cand a observat ca acesta nici nu o baga in seama , ci se topeste dupa Alexandra…

  19. 19
    patricia Says:

    cristina a dansat cu vlad tocmai pentru a o face geloasa pe aleza doar stitii ca se tine de sotii bravo cris bago an boala si mia placut ce iai spus lui vlad dupa ce tea ampins cum ca ai cv antre picioare daca vrea sa guste sa vina si la mine ai dau si eu

  20. 20
    alexandra Says:

    doamna daniela seconsidera o domna din inalta societate dar nu pare mai degraba o mahalageoaica si o inbirliga pe doamna paula sa se certe cu doamna lacramioara .le este ciuda ca ese tot timpul mama saptamini ,se-vede pe fata doamnei daniela .mai bine ar sta deo parte pentru ca nu -i sta bine si sa nu-i mai inbrlige pe cei din casa inpotriva lui vlad si doamna lacramioara

  21. 21
    Laura Says:

    Doar au dansat…de ce atata caz?Dar mi-am amintit ceva, nu Alexa spunea ca ii place sa se duca in club cu prietenii?Acolo nu danseaza?Sau ii place sa danseze doar cu prietenii si nu cu vlad?Cred ca e timida si de fapt cred ca era mai mult suparata pe ea…decat pe vlad.Alexa inca mai are ceva din comportamentul adolescentin, vorba ei äre dr*ci pe ea”:))

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free